Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wczoraj upadł mi telefon no i pękł wyświetlacz, zero reakcji na dotyk więc w gre wchodzi tylko wymiana.. czy ktoś poleci mi na forum jakiś serwis który może posiadać wyświetlacz do mi4c ?

Dodam że najlepiej na terenie warszawy. Mam opcję zamówić od osoby z od któej kupowałem tel ale będę musiał poczekać aż 20 dni!

Opublikowano

No u mnie niestety też byś musiał czekać prawie miesiąc aż przyjdzie wyświetlacz z Chin. Zostaje Acid który ma zapas wywietlaczy, tylko ten telefon chyba musi pochodzić z iBuygou czy jakiego tam wybranego sklepu.

Opublikowano
2 godziny temu, ddr napisał:

No u mnie niestety też byś musiał czekać prawie miesiąc aż przyjdzie wyświetlacz z Chin. Zostaje Acid który ma zapas wywietlaczy, tylko ten telefon chyba musi pochodzić z iBuygou czy jakiego tam wybranego sklepu.

Gwarancyjnie, pogwarancyjnie/odpłatnie już nie ważne gdzie kupione. Najlepiej zgłoś się do MiCenter na miuipolska.pl.

Opublikowano

Ja też czekam. Paczka z dostawą krąży po Hong Kongu. Nie wiadomo kiedy wyjdzie.

Chociaż dopiero teraz sprawdziłem że mogę zamówić wyświetlacze Mi4c z ramką a zamówiłem bez do klejenia.

Klejenie tych nowych telefonów jest kiepskie.

Wysłano z MI Note

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)
Dnia 13.12.2015o17:02, Acid napisał:

Ja też czekam. Paczka z dostawą krąży po Hong Kongu. Nie wiadomo kiedy wyjdzie.

Chociaż dopiero teraz sprawdziłem że mogę zamówić wyświetlacze Mi4c z ramką a zamówiłem bez do klejenia.

Klejenie tych nowych telefonów jest kiepskie.

Wysłano z MI Note

Pisałem maila do mi center ale nie dostałem odpowiedzi więc może tutaj napiszę:
 mam Mi4c i problem z ekranem. Ekran wyglada jakby co ktoras linijka ekranu sie niewyswietlala, (dosyc gesto na calym ekranie w regularnych odstepach) czasami to mija ale po odblokowaniu ekranu problem znowu sie pojawia - ostatnio cały dzień było ok a później znowu linijki. Tel kupilem u xon24 i jest jeszcze na gwarancji ale nie usmiecha mi sie wysylac go do Chin. Ile moglaby kosztowac ew. naprawa? Zdjecie w zalaczniku. Kontaktowałem się z Xon24 i polecił zrobić miflash i ew. wgrać najnowsze miuipolska ale mam najnowsze a poza tym wątpię żeby to coś dało, bo podczas uruchamiania na logo mi lub w TWRP też to widać. Jak przesuwam np na ekranie sms to te linijki stoją w miejscu, jakby wyświetlany obraz był pod nimi. Ehh.. szkoda bo bardzo mi pasuje miui i telefon a tu taka wtopa... Użytkownik ddr oferował pomoc ale niema ekranów...

DSC_0152.JPG

Edytowane przez loader77
Opublikowano

Mam jeden LCD do Mi4c.

I drugi do klejenia, niższa cena ale może nie być podświetlenia pod przyciskami. Tylko nie wiem ile będzie chętnych na to także ewentualnie możesz poczekać do dostawy jeśli to nie przeszkadza.

Wysłano z Mi4c

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...