Albin Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Cześć Jak w Redmi Note 2 programować irdę? Chodzi mi o to, że celuje pilotem w telefon, ten uczy się kodu i przypisuje sobie pod to przycisk lub wybieram z dostępnych przycisków i uczę go funkcji. Pobawiłem się mi pilotem ale ma dość ubogą bazę urządzeń. Nie znalazłem programu w markecie, który by obsługiwał wszystkie moje urządzenia. Rozmawiałem ostatnio ze znajomym, który ma jakiś letv - nie znam modelu. Można tam dodać sobie na pulpit skrót zaprogramowanej komendy na podczerwień. Skoro nigdzie na redmi nie mogę jej zaprogramować to albo: a. Nie mogę znaleźć dobrego programu b. Naszej diody nie można programować (trzeba mieć jakąś specjalną, dwukierunkową?) Chętnie poczytam co ludzie mający więcej pojęcia o tym się wypowiedzą Odkąd wróciła do łask podczerwień jestem trochę nie na czasie, ostatnio miałem taką w SPV M3100 dobrych kilka lat temu...
kudlaty.1991 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Z tego co wyczytałem to nasz telefon nie ma możliwości nauki przez podczerwień. Sam mocno szukałem tej funkcji. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zobacz Unified TV, dla mnie wygodniejszy.
Albin Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2015 Faktycznie ma możliwość uczenia ale nie działa z note 2. Temat chyba można zamknąć. Nie da się i już
Nezumi Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi