Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wczoraj kupiłem telefon Miui Redmi Note 2. Kiedy podłączyłem go do komputera nie wykrywa mi go. Mam Windows 10. Instalowałem sterowniki m.in. samsunga, sciągałem Mi PC Suite, ściągałem też sterowniki RedmiNote 2, ale i tak nie wykrywa mi telefonu kiedy go podłączam. Przez to nie dam rady zainstalować sterowników adb. 
POMOCY 

Opublikowano

Temat rzeka niestety mam ten sam problem wypróbowałem prostsze i trudniejsze sposoby i nic - poddalem się .

Help

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
4 godziny temu, stajab1965 napisał:

sciągałem Mi PC Suite, ściągałem też sterowniki RedmiNote 2, ale i tak nie wykrywa mi telefonu kiedy go podłączam. Przez to nie dam rady zainstalować sterowników adb. 

Problem rozwiązany. W przypadku Windowsa 10 pomógł restart komputera... <facepalm>

Opublikowano

Mój Win 10, również nie widzi telefonu jako pamięć masowa.  Mi PC Suite zainstalowane, brak jednak sterownika do MTP od xiaomi. 

Jakieś rady co do rozwiązania tego problemu? 

Przechwytywanie.PNG

Opublikowano

Witam, wczoraj przesiadłem się z Windows 10 na 7. Niestety ale mój telefon przestał być widoczny na komputerze. Pobrałem juz masę sterowników, z wielu różnych forum. Niestety dalej bezskutecznie, w menadżerze urządzeń pokazuje Nie zainstalowane MTP. Ma ktoś jakiś pomysł? 

• ZduneX25 odblokował(a) ten temat
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...