koko63 Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Jak w tytule . Nie działa zrzut ekranu. Po wykonaniu komendy zrzut ekranu rozwijanej z góry pojawia się komunikat: " Nie udało się zapisać zrzutu ekranu. Nośnik może być w użyciu." Na pomoc!
nerwowy Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Pokaż zrzut ekranu ww błędu Zrestartuj telefon Mi3
koko63 Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Opublikowano 25 Listopada 2015 Nerwowy bądź cierpliwy teraz ci nie podam zrzutu ekranu. Co do restartu robiłem to wielokrotnie i nadal bryndza Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
nerwowy Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Spróbuj czy działa jakaś apka ze sklepu np "łatwy zrzut ekranu" wiem że nie zastąpi systemowej ale... Mi3
koko63 Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Opublikowano 25 Listopada 2015 Dziękuję, spróbuję. Czekam jednak na podpowiedź co do oryginalnej mozliwości. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Wersja MIUI, czy próbowałeś wipe (jakikolwiek), co robiłeś... Konkrety poproszę, konkrety... Nikt na forum nie jest wróżką, a ja moją szklaną kulę znowu oddałem do czyszczenia (przy tym forum strasznie szybko się brudzi...).
koko63 Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Opublikowano 25 Listopada 2015 Miui ostatnie ze strony,zreszta jedyne jakie wgrywalem. Wczesniej byl jakis chińczyk czy inny global.Wgrywałem najpierw chińczyk stable potem dev.flashify twrp i jakos udało się wgrać miui pl 5.11.19 Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Podpowoedzi w klawiaturze google tez nie dzialaja,nie dziala tvp syream Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Jakis wipe gdzies po drodze robilem.Po wgraniu MIUI polska juz jednak nie.Pd wgrania uzywam systemu i tyle.Wpadam tylko ma nowe błędy od czsu do czasu,ale baaaaaardzo rzadko;) Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Instalacja tą metodą Panowie też miałem taki problem jak wy, oczywiście telefon kupiony z allegro. Przy asyście córki która mnie targała rękami od kompa udało mi się to obejść. Sposób opisuje: 1. Metoda modyfikowana z linka: http://miuipolska.pl/instalacja-miui-mi-note-promi4i/ 2. W odpowiedziach jeden dobry człowiek podał link do wersji stable chinńskiego roma: http://en.miui.com/download-274.html. 3. Zainstalowałem najpierw wersje stable, później na nią wersję dev. 4. Dalej już jak opisano w linku z pkt 1go. Życzę powodzenia. BTW nigdy więcej allegro od jakiś królików, kurczaków i innych krów. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Spróbuj zrobić wipe cache (czy jak to się tam zwie w TWRP), powinno pomóc, bo dla mnie to wygląda jak jakieś błędy apek systemowych, a jako, że tylko ty ten problem masz to warto spróbować :).
koko63 Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Opublikowano 25 Listopada 2015 Dodam,że przełożyłem kartę sd z innego telefonu z zapisanymi plikami :foty,muza itd.jeszcze nie próbowałem bez niej,ale piszę o tym bo używając Clean Master, ten zaznacza kartę zewnętrzną jako folder do wycxyszczenia ,a tam jest 4 gb plików. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 14 godzin temu, Nezumi napisał: Spróbuj zrobić wipe cache (czy jak to się tam zwie w TWRP), powinno pomóc, bo dla mnie to wygląda jak jakieś błędy apek systemowych, a jako, że tylko ty ten problem masz to warto spróbować . Bez zmian,spróbuję wyciągnąć kartę sd Wysłane z mojego YOGA Tablet 2-1050L przy użyciu Tapatalka Po wyjęciu karty nadal to samo. Rekorder i aparat foto zapisują. Dziwy Aplikacja łatwy zrzut ekranu też nie zapisuje.Ale jaja ,ale jaja
Nezumi Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 To pozostaje MiFlash i instalacja systemu na czysto, bo aktualnie jest to szukanie igły w stogu siana. PS: Nie pisz postu, pod postem, używaj opcji edytuj.
koko63 Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Opublikowano 26 Listopada 2015 Chyba mnie to nie ominie. Co do edycji postu, to nie znalazłem takiej możliwości Nie znalazłem do tej chwili, Obiecuję poprawę i dziękuję za zainteresowanie. Zrobiłem MiFlash i teraz nie nogę zainstalować MIUI Polska stosując metodę której użylem poprzednio.Na Romie zainstalowanym przez MiFlash zrzut działa.Nie mam już siły do tego szajsu , bo przecież chodzi żeby działało naMIUI Polska Wysłane z mojego YOGA Tablet 2-1050L przy użyciu Tapatalka Frustracja,zwątpienie,początki kokluszu.Czerń.
Rekomendowane odpowiedzi