Schpatcheq Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2016 Na Xiaomi Redmi 2 Note? Trasę 50 km zrobiłeś biegnąc czy samochodem? Nie chodzi o zrywanie GPS, bo jest on stabilny, chodzi o rysowanie map w aplikacjach, GPS pokazuje pierdoły.
d3tr0 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Prędkość poruszania się też ma znaczenie, może jechał na rowerze wtedy rysuje nawet poprawnie nie skacze tak jak piesza.
galakty Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 8 godzin temu, Schpatcheq napisał: Na Xiaomi Redmi 2 Note? Trasę 50 km zrobiłeś biegnąc czy samochodem? Nie chodzi o zrywanie GPS, bo jest on stabilny, chodzi o rysowanie map w aplikacjach, GPS pokazuje pierdoły. Byś się zdziwił człowieku. Na jednej wersji MIUI na tej samej trasie zerwało połączenie 10 razy na 2-5 minut, czyli telefon niezdatny dla mnie. Potem niby to ogarnęli ale jak teraz jest nie wiem.. O jakie aplikacje Ci chodzi? Dziś jechałem samochodem i AM dawała radę.
Schpatcheq Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2016 Nie przeczytałeś tematu w całości. Chodzi o rysowanie map podczas biegania lub chodzenia, a nie jazdy samochodem. Wiem człowieku, że GPS w pierwszych aktualizacjach zrywał, ja dalsze swoje posty pisałem już po aktualizacjach gdzie GPS chodzi stabilnie tzn nie zrywa połączenia. Zapoznaj się człowieku najpierw z tematem Chodzi o rysowanie map podczas chodzenia i biegania. Nasz GPS jest zbyt czuły i jak poruszamy się wolno to szaleje. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
vojavoja3 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 No tez mam taki problem. sys 6.3.31. wygląda tak jakby po około 5 minutach zrywał połączenie z GPS. Mapki w endomondo wyglądają śmiesznie, czas liczony dokładnie, kilometry już nie a droga jest cały czas prosta. Wypróbuje jeszcze nie ustawiać wyłączenia ekranu i zobaczymy co będzie. Opiszę po próbach.
galakty Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Znowu zepsuli GPS i zrywa? Matko ...
moscatel Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 18 godzin temu, vojavoja3 napisał: No tez mam taki problem. sys 6.3.31. wygląda tak jakby po około 5 minutach zrywał połączenie z GPS. Mapki w endomondo wyglądają śmiesznie, czas liczony dokładnie, kilometry już nie a droga jest cały czas prosta. Wypróbuje jeszcze nie ustawiać wyłączenia ekranu i zobaczymy co będzie. Opiszę po próbach. Sprawdź jeszcze w ustawieniach baterii, czy Ci nie rozłącza endomondo w tle.
d3tr0 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Chciało się wersji rozwojowej, bo najnowsza Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1
vojavoja3 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Dnia 9.04.2016 o 08:33, moscatel napisał: Sprawdź jeszcze w ustawieniach baterii, czy Ci nie rozłącza endomondo w tle. W ustawieniach/ urządzenie/bateria i wydajność/oszczędzanie energii/wybierz aplikacje: w tej możliwości wyboru ustawiłem dla endomondo wybrałem własne ustawienia i ustawiłem bez ograniczeń w zakładce zachowanie aplikacji w tle a dla lokalizacji w tle ustawiłęm zezwól. Przy spacerze gps zapisywał ślad poprawnie ale przez cały czas zapisywał. Poprzednio tylko w czasie kiedy nie było wygaszenia ekranu. Z większym lub mniejszym przybliżeniem, raczej z mniejszym ale pokazywał drogę, którą przeszedłem.
vojavoja3 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Dnia 12.04.2016 o 07:47, vojavoja3 napisał: W ustawieniach/ urządzenie/bateria i wydajność/oszczędzanie energii/wybierz aplikacje: w tej możliwości wyboru ustawiłem dla endomondo wybrałem własne ustawienia i ustawiłem bez ograniczeń w zakładce zachowanie aplikacji w tle a dla lokalizacji w tle ustawiłęm zezwól. Przy spacerze gps zapisywał ślad poprawnie ale przez cały czas zapisywał. Poprzednio tylko w czasie kiedy nie było wygaszenia ekranu. Z większym lub mniejszym przybliżeniem, raczej z mniejszym ale pokazywał drogę, którą przeszedłem. Po 2 wycieczkach rowerowych (43 km i 24 km) mogę powiedzieć, że ślad na drogach polnych i leśnych zapisuje dobrze (przypisany do drogi) w mieście jest mniej dokładny.
Rekomendowane odpowiedzi