Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Jestem nowy w miui. Mam pewien problem. Wszystkie aplikacje korzystające z neta gg,messenger,poczta na gmail  uaktualniają się dopiero jak odblokuje ekran. Co może być nie tak ? Dodam że oszczędzanie w aplikacjach mam wyłączone i uśpienie po 30 sek w profilach baterii oraz wszystkie ważne aplikacje dodane do autostartu.Telefon bajka ale to mnie strasznie irytuje :)

Proszę o rade bo mnie już coś trafia. Mam sklep na alledrogo i przez opóźnione wiadomości z gg straciłem kilku klientów już .... 

Edytowane przez killazbb
Opublikowano

U mnie to samo. Masz najnowsze MIUI? W wątku o aktualizacji kilka osób wspominało o tym problemie - być może coś z tą aktualizacją jest nie tak.

Opublikowano

Mam wersje z poprzedniego tygodnia. Znalazłem jeszcze opcje w bateri aby nie ubijało procesów po 30 min.Tyle to dziwne że gadu miałem włączone a wiadomość przyszła po 6 min ;/ Wyłączyłem wifi na zablokowanym zobaczymy czy problem będzie przy transmisji danych. Kurcze to jedyna rzecz która wkurza w tym telefonie a tak to ideał.....

Opublikowano (edytowane)

Ok dzięki za pomoc. Wrzucilem nową aktualizację i ta kludke. Jak się poprawi dam znać.

Niestety nie pomaga następni klienci straceni....

Edytowane przez killazbb
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...