encypency Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Moja obecna wersja MIUI to MIUI 7 by xiaomi.eu 5.10.16(rozwojowa). Ściągnąłem MIUIPolskahermesxxx, wgrałem na telefon. Następnie wszedłem w Aktualizację-trzy kropki-Zainstaluj aktualizację z pliku zip. Wybieram to co wgrałem, telefon się wyłącza i po restarcie zaczyna instalację. Pasek instalacji zaczyna rosnąć i nagle wyskakuje "Install Failed (nazwa pliku) Signature Verification Failed" i następuje koniec instalacji. Jak sobie z tym poradzić??
d3tr0 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Wygląda na to że będziesz musiał wgrać TWRP i przez nie zainstalować nową wersje
encypency Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Opublikowano 13 Listopada 2015 Szukałem jak to wgrać i jest kilka sposobów. Który sposób najłatwiejszy i najpewniejszy, żeby nie uwalić telefonu?
galakty Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Wgraj TWRP przez Flashify i potem normalnie soft z recovery wrzucasz przez "update.zip". Wszystko masz na forum, wystarczy czytać. Raz na tydzień ktoś pyta o to samo.
encypency Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Opublikowano 13 Listopada 2015 Ok. Dzięki za pomoc. Trochę obaw miałem bo kiedyś uwaliłem tela. Na szczęście teraz się udało i cieszę się z najnowszej wersji MIUI Polska :D:D
Nezumi Opublikowano 14 Listopada 2015 Opublikowano 14 Listopada 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
ZduneX25 Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi