ik`ey Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 np czy działa i pokazuje puls np w Endomondo
Hellz Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 np czy działa i pokazuje puls np w Endomondo Pokazuje w endomondo. Mam nadzieje, ze dziala rowniez w runtasticu Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Rob83 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Mi też w końcu wysłali. Już jest u sąsiadów. Oczekałem się długo ale już jest blisko.
fredek Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Moja przesyłka z preorderu po ponad miesiącu oczekiwania wylądowała właśnie we Włoszech... ciekawe czy dostałem lipny numer trakingu czy pomylili adresy... idę pisać ticket Edytowane 9 Grudnia 2015 przez fredek
ik`ey Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Hej, może jakiś recenzja? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
fredek Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Mój MiBand 1S z preorderu dotarł po 6 tygodniach od zamówienia, paypal packege z IBG idzie potwornie wolno, jest jeszcze zmyłka w postaci kraju tranzytowego (Włochy) co mnie trochę zmyliło, bo wyglądało to na trackingu jakby przesyłka szła do Włoch. Pasują do 1S od biedy oryginalne paski od MiBand 1 (jest lekki luz), ładowarka od wersji 1 już nie pasuje. Jak dotarł to był naładowany na 32%, ładowanie do 100% trwało ~1,5 godziny. Po 6 dniach używania, mam 73% baterii - włączony asystent snu + powiadomienia z MiBand Tools (ustawione 9 aplikacji). Kroki liczy podobnie jak inna opaska Vodonn X6, ja nie mam zastrzeżeń co do dokładności. Pulsometr działa ale osobiście brakuje mi monitorowania pulsu w ciągu dnia, ręczne uruchamianie pomiaru trochę mnie nie przekonuje. W samej apce MiFit jest trochę niedoróbek, liczę że następne wersje będą lepsze.
Rekomendowane odpowiedzi