Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

już w tej chwili zauważam że jakość zdjęć z przedniej kamery jest lekko zamglona , ciekawe czy będzie postępować, próbowałem przedmuchać przez głośnik sprężonym powietrzem ale nie daje rady.

Opublikowano

Ja właśnie dlatego nigdy jej nie używam :-), ale trochę dziwne nowy telefon a już tyle kurzu, chyba murze wytrzepać kieszenie :-)

Opublikowano

Telefon używam 1,5 miesiąca i już po pierwszych dniach zauważyłem drobinki kurzu zasłaniające przednią kamerkę.

Nigdy się tym nie przejmowałem bo rzadko kiedy jej używałem ale ostatnio rozmawiałem przez skypa i obraz był taki jakby ta kamerka miała maximum 0,3 mpx.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak to jest, jedni mają kurz, a drudzy nie. To chyba jakiś bubel w trakcie montażu. U mnie kamerki prawie wogóle nie widać, tak jest zakurzona. Nie przejmuje się tym, bo jej nie używam, ale jest to drażniące, bo w razie robienia zdjęcia przednim aparatem wyjdzie "kicha". 

Goryle we mgle:grin:

Opublikowano

Wydaje mi się, że to ma znaczenie, ale w tym przypadku niskie. Jeśli został dobrze poskładany i nie ma jakichś nieszczelności to mimo warunków nic się nie dostanie. I jest to zaobserwowane jako feler, bo nie staje się po czasie, ale od razu, jedni nie mają kurzu, inni mają.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...