Karll Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Cześć,po dwóch ostatnich aktualizacjach (co tygodniowych - ostatnia 23.10) kiedy używam klawiatury do wpisywania treści, nie tylko sms ale także w przeglądarce (systemowej miui) lub gdziekolwiek gdzie używa sie systemowej klawiatury (apki) mój telefon strasznie wibruje. Naturalnie, że wcześniej - przed ostatnimi dwoma aktualizacjami po naciśnięciu klawisza na ekranie również były odczuwalne wibracje, jednak były one zdecydowanie słabsze od tych teraźniejszych. Czy ktoś odczuł podobny problem?Może można wyłączyć całkowicie wibrowanie klawiatury ekranowej, a ja nie mogę znaleźć tej opcji. Proszę o pomoc lub komentarz w sprawie Pozdrawiam!Karll
preston2009 Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Napisz jaką masz klawiaturę. Wróżek tutaj nie ma :/ . Ja używam SwiftKey i nie mam problemów z wibracjami.
Kubeck Opublikowano 27 Października 2015 Opublikowano 27 Października 2015 Mam podobny problem, po ostatniej aktualizacji wibracje stały się zbyt intensywne.
ZduneX25 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) http://miuipolska.pl/forum/topic/6917-bzyczenie-w-mi-note-podczas-wibracji/?do=findComment&comment=89991 Edytowane 28 Października 2015 przez ZduneX25
Rekomendowane odpowiedzi