Igorius Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Witam Takie pytanie, najbardziej chyba kompetentny do udzielenia odpowiedzi na nie będzie @Acid (choć niekoniecznie ) - "Czy serwis Xiaomi w Brnie oraz we Wrocławiu do naprawy wszystkich urządzeń Xiaomi używa oryginalnych części czy ich zamienników?" Edytowane 20 Października 2015 przez Igorius
Igorius Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Opublikowano 25 Lipca 2016 Ponawiam pytanie. @Acid zapewne wie. Brak odpowiedzi będę rozumiał jak używanie nieoryginalnych, zamknięcie wątku albo kasację również
Nezumi Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 3 godziny temu, Igorius napisał: Ponawiam pytanie. @Acid zapewne wie. Brak odpowiedzi będę rozumiał jak używanie nieoryginalnych, zamknięcie wątku albo kasację również Xiaomi nie udostępnia oryginalnych części, także odpowiedz sobie sam . MiCenter oraz serwis w Brnie korzystają z zamienników lub części z uszkodzonych telefonów, które nadają się do użytku...
Winiu89 Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 A dragon-tt.com? Wysłane z mojego Mi-4c
Nezumi Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 2 godziny temu, Winiu89 napisał: A dragon-tt.com? Wysłane z mojego Mi-4c To też są zamienniki i części z rozebranych tel. Po prostu są to zamienniki najbliższe oryginałowi.
Acid Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Ponawiam pytanie.@Acid zapewne wie. Brak odpowiedzi będę rozumiał jak używanie nieoryginalnych, zamknięcie wątku albo kasację również Temat rzeka. Większość jest o specyfikacji oryginalnej czyli części robione dla Xiaomi aftersales. Jeśli pod pojęciem oryginału uważasz część z tylko demontażu telefonu z pudełka to takich nie ma. Bo jaki jest tego sens skoro w chinach jest fabryka co po prostu wyprodukuje część o tej samej specyfikacji co w fabrycznych telefonach? Zamiast pytać się ogólnie powiedz wprost jaki telefon rozbiłeś Z Mi5 Pro 2
Rekomendowane odpowiedzi