Skocz do zawartości

Czy serwis w Brnie i we Wrocławiu używa oryginalnych części czy zamienników?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Takie pytanie, najbardziej chyba kompetentny do udzielenia odpowiedzi na nie będzie @Acid  (choć niekoniecznie ;) ) -

"Czy serwis Xiaomi w Brnie oraz we Wrocławiu do naprawy wszystkich urządzeń Xiaomi używa oryginalnych części czy ich zamienników?"

Edytowane przez Igorius
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Ponawiam pytanie. @Acid zapewne wie. Brak odpowiedzi będę rozumiał jak używanie nieoryginalnych, zamknięcie wątku albo kasację również ;)

Opublikowano
3 godziny temu, Igorius napisał:

Ponawiam pytanie. @Acid zapewne wie. Brak odpowiedzi będę rozumiał jak używanie nieoryginalnych, zamknięcie wątku albo kasację również ;)

Xiaomi nie udostępnia oryginalnych części, także odpowiedz sobie sam :). MiCenter oraz serwis w Brnie korzystają z zamienników lub części z uszkodzonych telefonów, które nadają się do użytku...

Opublikowano
2 godziny temu, Winiu89 napisał:

A dragon-tt.com?

Wysłane z mojego Mi-4c

To też są zamienniki i części z rozebranych tel. Po prostu są to zamienniki najbliższe oryginałowi.

Opublikowano
Ponawiam pytanie.@Acid zapewne wie. Brak odpowiedzi będę rozumiał jak używanie nieoryginalnych, zamknięcie wątku albo kasację również

Temat rzeka. Większość jest o specyfikacji oryginalnej czyli części robione dla Xiaomi aftersales. Jeśli pod pojęciem oryginału uważasz część z tylko demontażu telefonu z pudełka to takich nie ma. Bo jaki jest tego sens skoro w chinach jest fabryka co po prostu wyprodukuje część o tej samej specyfikacji co w fabrycznych telefonach?

Zamiast pytać się ogólnie powiedz wprost jaki telefon rozbiłeś :-P

Z Mi5 Pro

• Like 2
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...