Krusell Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Witam. To mój pierwszy telefon z systemem MIUI. Chce przenieść kontakty z sim na telefon, siedzę już godzinę i za cholerę nie widzę takiej opcji która by to umożliwiała w jakikolwiek sposób. Karta Play, wgrany najnowszy soft.
0 Cichq Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Nie możesz przez konto Google? Mimo to: kontakty, trzymasz klawisz ostatnich aplikacji (ustawienia), przywracanie kontaktów, z karty sim lub nośnika.
0 Nezumi Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Witam. To mój pierwszy telefon z systemem MIUI. Chce przenieść kontakty z sim na telefon, siedzę już godzinę i za cholerę nie widzę takiej opcji która by to umożliwiała w jakikolwiek sposób. Karta Play, wgrany najnowszy soft. Ustawienia->Opcje Aplikacji->Kontakty Tam masz wszystko 1
0 Mario80 Opublikowano 21 Maja 2016 Opublikowano 21 Maja 2016 Witam! Mam kontakty zapisane na karcie SIM, która wcześniej była używana w tel. Samsung GT-S5610. Na starym fonie kontakty były wyświetlane w porządku, czyli najpierw nazwisko a pozniej imie. W kolejnosci alfabetycznej nazwisk. Na Redmi 3 mam odwrotnie, czyli kolejnosc alfabetyczna po imionach i grzebanie w ustawieniach nic nie daje. Jak to poprawić?? Z tego co kojarze, to rok temu na LG L90 kontakty wyswietlaly sie oK.
0 dostawcy Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Witajcie, Mam podobny problem. W Redmi nie ma opcji kopiuj kontakty. Opisane przez Nezumi i Cichq opcje u mnie nie występują. Co mam zrobić? Jak przenieść kontakty z sim na telefon? No i nie widzę wogóle kontaktów które są na sim. Na starym telefonie sa tutaj nie ma. Mój telefon to Redmi Note 3 Pro wersja kate Android 6.0.1 Miui 8.1.3(MHRMIDI) Edytowane 15 Lutego 2017 przez dostawcy
0 dostawcy Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Panie panowie znalazłem. Jak wyświetlić kontakty z karty SIM: Ustawienia-aplikacje systemowe- kontakty - ustawienia wyświetlania - pokaż kontakty z karty sim. 1
0 mrosi Opublikowano 17 Lutego 2017 Opublikowano 17 Lutego 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
Krusell
Witam.
To mój pierwszy telefon z systemem MIUI. Chce przenieść kontakty z sim na telefon, siedzę już godzinę i za cholerę nie widzę takiej opcji która by to umożliwiała w jakikolwiek sposób.
Karta Play, wgrany najnowszy soft.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi