tajrek Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Witam, Mam problem z moim Redmi Note 2, po restarcie już się nie włącza. Start systemu zatrzymuje się na ekranie z "MI ... Android" i nie rusza dalej. Telefon uruchamia się bez problemu w trybie recovery i fastboot. Niestety nie mam w pamięci pliku "update.zip". Chciałem wgrać go przez adb, jednak po "adb devices" wyrzuca numer telefonu i komunikat "unauthorized", telefon podłączałem usb kiedy wisiał na logu producenta. Macie pomysł na rozwiązanie problemu?
Nezumi Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Widzę 2 wyjścia... Wipe z poziomu recovery i modlić się o to, aby ruszył, albo MiFlash i stawianie systemu na czysto.
tajrek Opublikowano 16 Października 2015 Autor Opublikowano 16 Października 2015 Wipe all data -> reboot to system I dalej nic, logo producenta i koniec ... ;/
tajrek Opublikowano 16 Października 2015 Autor Opublikowano 16 Października 2015 Możesz podrzucić link do jakiegoś konkretnego tutoriala (TWRP)?
galakty Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Właśnie, po Wipe all telefon uruchamia się nawet i 10 minut.
tajrek Opublikowano 16 Października 2015 Autor Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Do tej pory wszyskto OK. Jednak zgodnie z tutorialem powinien pojawić się czerwony pasek progresu. Jakieś rady? Edytowane 20 Października 2015 przez tajrek
tajrek Opublikowano 16 Października 2015 Autor Opublikowano 16 Października 2015 Udało się! Mam wgrane TWRP. Teraz prosiłbym o pomoc, jak wgrać z karty SD plik update.zip, bo rozumiem ze ten plik muszę wgrać.
steev Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 A ja przez długą chwilę zastanawiałem się, gdzie komórka wyświetla logi podczas bootowania... 'zatrzymuje się na logu' a 'zatrzymuje się na logo' mają zupełnie odmienne znaczenie, a nie tylko brzmienie :>
tajrek Opublikowano 16 Października 2015 Autor Opublikowano 16 Października 2015 Root załadowany, wszystko działa elegancko Dzięki bardzo wszystkim za pomoc!! Lekcja gramatyki również nie zaszkodziła
Rekomendowane odpowiedzi