teslabox Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Witajcie! Mam Xiaomi Mi4i z MIUI w wersji 5.9.10 (rozwojowa) i Androida 5.0.2 LRX22G. Gdy włączę YouTube'a, to po włączeniu się blokady ekranu/wciśnięcia przycisku blokady ekranu YouTube się wyłącza - muzyka przestaje grać. Natomiast takie programy muzyczne jak Spotify czy AIMP grają po zablokowaniu ekranu. Jak zrobić aby blokada ekranu nie wyłączała YouTube'a?
preston2009 Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Jak dobrze pamiętam jest to funkcja oryginalnej aplikacji YouTube od Google. Musisz poszukać innej aplikacji lub wersji zmienionej.
ddr Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) To zabezpieczenie youtube. Przy wersji na amerykę można gasić ekran. Jeżeli chcesz mieć całkowicie w tle to np. poprzez opcję udostępniania do apki AudioPocket. Nie jest to idealne rozwiązanie, ale mi tam wystarcza. Edytowane 13 Października 2015 przez ddr
ZduneX25 Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Rekomendowane odpowiedzi