Grothgar Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Nie działa Viper. Instaluje te sterowniki b.dobra jakość dźwięku, restart i nic nie działa a w stanie jest: Wersja bibliotek 2.3.4.0 Technologia NEON: Nie Technologia V4A: Nie Stan: Nieprawidłowy Format dźwięku: Niewspierany Przetwarzanie: Nie Częstotliwość próbkowania: 0
ZduneX25 Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Na andku 5.0 nie działał dlatego nie dodawaliśmy go do romu.
ddr Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Na 5.0 działa, tylko trzeba wykonać 3 kroki. Zmiana trybu działania selinux, włączyć/wyłączyć nuplayer (w google się dowiesz) i zaznaczyć tryb kompatybilności. Nie zawsze zahaczy za pierwszym razem i trzeba się bawić w restarty i klikanie tego trybu kompatybilności i wymuszenia działania.
bosspotato Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 witam, próbowałem już chyba wszystkiego i nie mogę zmusić vipera do działania... ktoś posiada jakąś łopatologiczną instrukcję włączenia tego dla zielonych?
bosspotato Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 jakby zadziałała ta instrukcja to bym nie pisał o pomoc poradziłem sobie, pobrałem appkę muzyka play - na niej viper zaczął działać. potem zaczął działać na muzyce miui. i po odinstalowaniu muzyki play nadal działa
Nezumi Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi