kriegaffe Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 No więc ciekawy jestem, czy tylko ja tak mam. Piszę sobie z kimś i chcę coś podyktować klawiaturce "voice to text", wciskam tę małą ikonkę mikrofonu w prawym górnym rogu klawiatury i... NIC :/ Żadnej reakcji. Pomocy?
kriegaffe Opublikowano 6 Października 2015 Autor Opublikowano 6 Października 2015 Oczywiście. Mało tego, stamtąd wyszukiwanie głosowe działa.
Gabewu5 Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Na moim aktualnym tel (Samsung galaxy grand neo) jak i u mojej mamy(Xperia L) też to nie działa - wydaje mi się że to chyba wina odnośnika do tego "voice to text" A samo w sobie działa tylko na stockowej klawiaturze Zobaczę u siebie na RN2 jak przyjdzie Edytowane 6 Października 2015 przez Gabewu5
Nezumi Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Nie wiem czy to może mieć wpływ... Ale wczoraj pobrałem ze sklepu Google aplikację "Google", prezentowaną jako ulepszoną i lepszą wersję "google now" i powiem wam, że u mnie voice działa... przynajmniej w klawie stock i przy wyszukiwaniu poprzez apkę Google, nawet pojawił mi się w końcu widżet "Google Search" po instalacji tego .
kriegaffe Opublikowano 6 Października 2015 Autor Opublikowano 6 Października 2015 Nezumi jakiś link do tej magicznej aplikacji Google? Bo ja mam tą zwykłą, dla szaraczków
Nezumi Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Nezumi jakiś link do tej magicznej aplikacji Google? Bo ja mam tą zwykłą, dla szaraczków https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.googlequicksearchbox Wczoraj to znalazłem i u mnie rozwiązało to problem z voicem, przynajmniej w tej apce i searchu.
kriegaffe Opublikowano 6 Października 2015 Autor Opublikowano 6 Października 2015 Mam to samo, dalej nic
homman Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 Musisz zmienić klawiatura > wyszukiwanie głosowe czy jakoś tak. Obstawiam ze tego nie zmieniłeś. Bez 1 zmiany nie będzie działać. Potem ci wróci normalna klawiatura i wyszukiwanie głosowe się pojawi nad klawiaturą.
kriegaffe Opublikowano 6 Października 2015 Autor Opublikowano 6 Października 2015 Jeśli chodzi o ustawienia klawiatury google to ta opcja nazywa się "klawisz rozpoznawania mowy" i tak, mam ją włączoną
raf7705 Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Ustawienia, urządzenie, język, klawiatury domyślne: pisanie głosowe google i klawiatura google, muszą mieć ptaszka ON. Też niedawno się z tym uporałem, bo mi się jakoś samo wyłączyło to "pisanie głosowe google". Edytowane 6 Października 2015 przez raf7705 1
kriegaffe Opublikowano 6 Października 2015 Autor Opublikowano 6 Października 2015 O masakra, bardziej tego schować nie mogli... wręcz się boję czy przy następnym wipe będę w stanie to odnaleźć. Wielkie dzięki za pomoc.
homman Opublikowano 6 Października 2015 Opublikowano 6 Października 2015 A wy dziwiliście się jak narzekałem na MIUI. Ogólnie jest ok ale jak coś ci trzeba... Ja szukałem pół dnia jak zmienić nazwę folderu np. Podobnie pół dnia się przyzwyczajałem jak znaleźć statystyki baterii.
kriegaffe Opublikowano 6 Października 2015 Autor Opublikowano 6 Października 2015 No, MIUI to jest system który trzeba rozgryźć żeby w pełni moc go docenić... 1
Rekomendowane odpowiedzi