Kacper Skrzypek Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Wątek poświęcony aktualizacji wersji stabilnej HyperOS by Xiaomi.eu OS3.0.303.0.WMCCNXM dla telefonu Xiaomi 13 (nazwa kodowa fuxi). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS3.0/xiaomi.eu_FUXI_OS3.0.303.0.WMCCNXM_16.zip/download https://miuipolska.pl/hyperos-3-0-300-co-wnosi-nowa-beta-systemu-xiaomi/ ROM można zainstalować zarówno poprzez TWRP (jeśli działa), jak i fastboot. Link do poradnika: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/
Kluska Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia czy jest możliwość wrzucenia na inny serwer transfer na poziomie ±50 KB/s, 6,2 GB trochę potrwa sprawdzane na 3 różnych dostawcach, transfery podobne
Kacper Skrzypek Opublikowano 25 Kwietnia Autor Opublikowano 25 Kwietnia Nie ma niestety. Sourceforge ma najwyraźniej problem ze swoimi mirrorami i trzeba poczekać, aż opanują tę sytuację.
Maverick1970 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia W tej chwili wcale nie działa 😁, próbuje już n-ty raz. Narazie odpuszczam. 1
doktor Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia mam jakis problem z tym romem przy pierwszej konfiguracji, jest komunikat czy konfigurowac dalej czy przerwac i otrzymac powiadomienie, niestety w obu przypadkach zapętla ekran i nie przechodzi do pulpitu. rom pobieralem 2 razy i ciagle to samo
Kacper Skrzypek Opublikowano 27 Kwietnia Autor Opublikowano 27 Kwietnia 6 minut temu, doktor napisał(a): mam jakis problem z tym romem przy pierwszej konfiguracji, jest komunikat czy konfigurowac dalej czy przerwac i otrzymac powiadomienie, niestety w obu przypadkach zapętla ekran i nie przechodzi do pulpitu. rom pobieralem 2 razy i ciagle to samo Wczoraj był reupload, ściągnij jeszcze raz.
doktor Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia 6 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Wczoraj był reupload, ściągnij jeszcze raz. dzieki, teraz smiga
Kluska Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia (edytowane) fajnie jakby były wstawianie sumy kontrolne Plik: xiaomi.eu_FUXI_OS3.0.303.0.WMCCNXM_16.zip CRC-32: c982d55c MD4: 96ace07246199fce1c7073070aa5ee37 MD5: 93e6d05cc8eab227a6676c4cbca0fe1d SHA-1: 3972db2d3b0aad3bc58b222ddf451425ec3ece43 bo te ze strony z romem ma się nijak do rzeczywistego MD5: 9db9ebe41d | Instalacja: TWRP/Fastboot | Data: 24/4/2026 Edytowane 27 Kwietnia przez Kluska
Kacper Skrzypek Opublikowano 27 Kwietnia Autor Opublikowano 27 Kwietnia Na stronie jest cache niestety. Odświeży się to zapewne, ale dopiero jakoś po północy.
Kluska Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia (edytowane) MD5: 93e6d05cc8 | Instalacja: TWRP/Fastboot | Data: 25/4/2026 ale ta suma MD5 jest nie kompletna. @Kacper Skrzypek doskonale zdajesz sobie sprawę jak ważne jest sprawdzenie sumy kontrolnej po pobranym romie, on gwarantuje że plik jest identyczny ściągnięty jest taki sam jak ten wgrany na serwer, a to ogranicza możliwość uszkodzenia telefonu. Edytowane 28 Kwietnia przez Kluska
Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Kwietnia Autor Opublikowano 28 Kwietnia Ta suma nigdy nie była kompletna, na stronę idzie zawsze sam początek. Jeśli początek się zgadza, to reszta też powinna.
marek3112 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Dzisiaj nie mogłem odebrać rozmowy bo dialer się zawiesił. Druga rzecz to dzwonił do mnie znajomy, ale nie mogłem odebrać. Później jak chciałem oddzwonić to nazwa kontaktu była innego kontaktu, ale numer poprawny. Na wcześniejszym sofcie nie zauważyłem takich błędów.
Master Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia może nie ten model ale na sofcie 303 nie miałem tego typu problemów - ogólnie mało dzwonię i odbieram ale kilka razy się zdarzyło - na poprzednich softach też nie pamiętam tego typu problemów jak opisałeś ... u siebie na sofcie 305 miałem za to restart systemu - czego nie widziałem u siebie na tym i na poprzednim fonie w ogóle ... 🙃 a to już zastanawiające ... zakładam że odbierasz przesunięciem słuchawki - bo gdzieś chyba była też opcja odbioru przyłożeniem fona do ucha - ciekawe czy wtedy by zaskoczyło ...
marek3112 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia Odbieram przez przesunięcie zielonej słuchawki. Nie mam tej opcji włączonej odbierania po przyłożeniu do ucha
Rekomendowane odpowiedzi