junakk Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Mam problem z wysyłanie sms do niektórych osób. Otóż próba wysłania kończy się komunikatem o niepowodzeniu. Czytałem na europejskim forum MIUI, że pomaga dopisanie prefiksu kraju (konkretnie +48, nawet nie 0048) przed kontaktem ale nie skutkuje to w moim przypadku. Sieć - PLAY.
Nezumi Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Rozumiem, że MIUIPolska zainstalowane prawidłowo (wipe + instalacja)?
steev Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 A nie masz czasem dla tych osób zdefiniowanego numeru stacjonarnego? Moje RN2P upierdliwie wysyłało SMSy na stacjonarkę, dopóki nie zdefiniowałem w kontaktach który numer jest domyślny...
junakk Opublikowano 5 Października 2015 Autor Opublikowano 5 Października 2015 Rozumiem, że MIUIPolska zainstalowane prawidłowo (wipe + instalacja)? Tak. Prawidłowo. Wszystko inne gra i bucy oprócz samoistnie resetujących się motywów. A nie masz czasem dla tych osób zdefiniowanego numeru stacjonarnego? Moje RN2P upierdliwie wysyłało SMSy na stacjonarkę, dopóki nie zdefiniowałem w kontaktach który numer jest domyślny... Nie. Kontakt do którego sms nie wychodzą ma tylko numer komórkowy w formacie +48 xxx xxx xxx
ZduneX25 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Rekomendowane odpowiedzi