ZduneX25 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca Nowy router Xiaomi robi wrażenie. Wi-Fi 7 i potężna przepustowośćCzytaj dalej >
Master Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca (edytowane) fajny sprzęt ... i ma trzy pasma ... ja od dłuższego czasu siedzę na BE6500 PRO - bardzo ciekawy router choć firmware jeszcze do dopracowania ... w sumie mają problemy z obsługą MLO ale nie ma to dla mnie specjalnie znaczenia ... na ostatnim firmware jest już prawie dobrze 🙃 poza tym sprzęt działa stabilnie i ma rewelacyjny zasięg - no i to taka pionowa skrzyneczka - co mi akurat bardzo pasuje do miejsca gdzie to stoi ... mogliby zrobić w firmware jeszcze regulacje natężenia przedniej diody statusu bo w tej chwili można ją tylko włączyć / wyłączyć - a w nocy świeci to zdecydowanie za mocno 🙃 poza tym jestem bardzo zadowolony z tego sprzętu - na ten z artykułu raczej się nie skusze bo pomijając cenę - nie wykorzystam nawet drobnej części możliwości takiego potwora ... a czy będzie globalnie dostępny to kolejna kwestia ... ten mój o ile wiem to nie jest ... u mnie jest troszkę chińskich krzaków w apce 🙃 ale idzie z tym żyć ... to co najważniejsze jest po naszemu ... Edytowane 9 Marca przez Master
Marrik Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca Wybaczcie, ale co to za bełkot? 18Gb/s przepustowości by komfortowo oglądać 8K lub grać w gry? Chyba dla stu osób jednocześnie podłączonych pod jeden router. Ja rozumiem, że niektórym cyferki przesłaniają oczy, ale bez przesady. 1
Master Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca no tam w Chinach może mają takie wielodzietne rodziny 🙃 jak każden jeden siedzi podpięty non stop i jedzie od rana do nocy strimingi i internety to zamula nawet taki sprzęt ... w każdym razie to bardziej taki pokaz możliwości niż realna potrzeba ... a i pochwalić się przed znajomymi jest czym 🙃 ja ten swój kupiłem bo widziałem tzw. tear off - jest świetnie zrobiony także w środku - ekranowanie, radiatory - świetne okablowanie anten z filtrami do tego niezależne wzmacniacze - a i jeszcze wszystko estetycznie zrobione i podzespoły wysokiej jakości - lubię takie podejście - też zwracam na to uwagę w zasilaczach ATX - co mało kogo pewnie interesuje - do tego cenowo wyszło mi przesyłka około 4 stówek - co myślę jest sensowną kwotą - sprzęt ustawiłem na minimalny pobór mocy - a mam całą chatę - i to dość spora - ogarnięta bez problemu przy pełnym zasięgu ... tak więc sprzęt na pewno warty uwagi 👍
Rekomendowane odpowiedzi