Kacper Skrzypek Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 W tym miejscu można zadawać pytania, które nie potrzebują koniecznie swojego osobnego wątku, a także dzielić się wrażeniami na temat smartfonów Redmi Note 15 Pro i Redmi Note 15 Pro 5G.
Thomash Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Jak wyłączyć błyskanie lampy błyskowej podczas przychodzących połączeń telefonicznych? Grzebię już od kilku dni w ustawieniach i nie udało mi się.
Kacper Skrzypek Opublikowano 31 Stycznia Autor Opublikowano 31 Stycznia Jeśli masz apkę od Google'a, to Telefon > 3 paski na górze > Ustawienia > Konta telefoniczne > Ustawienia połączeń przychodzących > odznacz Pulsuj fleszem, gdy dzwoni.
marcin_poco Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia @Thomash Dialer telefonu>Ustawienia połączeń>Ustawienia połączeń przychodzących>pulsuj fleszem, gdy dzwoni
Thomash Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) 51 minut temu, marcin_poco napisał(a): @Thomash Dialer telefonu>Ustawienia połączeń>Ustawienia połączeń przychodzących>pulsuj fleszem, gdy dzwoni Korzystam z zainstalowanego. Gdy wejdę w ustawienia dialera (trzy kreski) nie ma takiej opcji. Znalazłem. Dzięki wielkie Edytowane 31 Stycznia przez Thomash Rozwiązanie problemu
Thomash Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego 13 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Jeśli masz apkę od Google'a, to Telefon > 3 paski na górze > Ustawienia > Konta telefoniczne > Ustawienia połączeń przychodzących > odznacz Pulsuj fleszem, gdy dzwoni. Trochę inaczej się tam dostałem ale zadziałało. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi