Skocz do zawartości

Xiaomi HyperOS 3, czyli więcej iOS-a i AI w Xiaomi. Co nowego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

świetny artykuł panie Kacprze - zresztą jak zwykle 👍 jak już wspominałem - jakby co to zgłaszam się do testowania  🙃 no i czekamy z niecierpliwością na wersję od Xiaomi eu ...

Opublikowano
3 minuty temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Akurat wczoraj zamówiłem Xiaomi 15 specjalnie pod testy, więc na razie raczej nie będzie trzeba, no ale zobaczymy :)

poświęcenie się dla dobra forum i załogantów to największy zaszczyt - tak było ... tak jest ... i tak będzie ... 🙃

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Kupiłem jedną 15-stkę z OLX-a, i miałbym ją wciąż, gdyby nie to, że sprzedający zataił w ogłoszeniu fakt, że telefon jest własnością Plusa, bo obecnie jest na raty. Nie zaryzykuję, że jakiegoś dnia telefon przestanie łapać zasięg ze względu na blokadę IMEI :)

Potem szukałem innej 15-stki, ale nie znalazłem tańszej lepszej propozycji, więc kupiłem F7 Ultra z Aliexpress. Na razie się nie przesiadam jako daily, zobaczymy co będzie. :)

Edytowane przez Kacper Skrzypek
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Kupiłem jedną 15-stkę z OLX-a, i miałbym ją wciąż, gdyby nie to, że sprzedający zataił w ogłoszeniu fakt, że telefon jest własnością Plusa, bo obecnie jest na raty. Nie zaryzykuję, że jakiegoś dnia telefon przestanie łapać zasięg ze względu na blokadę IMEI :)

Potem szukałem innej 15-stki, ale nie znalazłem tańszej lepszej propozycji, więc kupiłem F7 Ultra z Aliexpress. Na razie się nie przesiadam jako daily, zobaczymy co będzie. :)

no właśnie ... też bym unikal takich opcji ... w sumie miałem trochę podobną sytuację jak kupowałem jakiś czas temu fona ... to było chyba wtedy jak miałem mi 11 - znalazłem sensowna ofertę i pierwsze co zapytałem to właśnie czy telefon z ratami czy opłacony w całości - typ mi odpowiedzieć dał że opłacony - a jej poprosiłem jakieś zdjęcie dowodu na to to przysłał mi paragon na 1 zł ... na tym nasza współpraca się zakończyła 🙃

ps. daje radę ten andek 16? dużo biedy różnej wylazło na etapie testów?

Edytowane przez Master
Opublikowano
W dniu 8.09.2025 o 10:38, Kacper Skrzypek napisał(a):

Nie bez perypetii i przygód, i jednak nie Xiaomi 15, ale jednak coś się wykluwa... :)

IMG_20250908_103451_558.jpg

A jak zainstalowałeś na tym poco nowy hyper os? Mam też poco, ale aktualizacja nie jest dostępna do nowej wersji.