sibul Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Mam teraz MI2S czy te błędy występują również w MI4 ? Zamierzam zmienić niedługo telefon więc po co mam się denerwować Ostatnio testowana wersja romu :MI2S MIUI 7 5.9.24 Błąd dialera: nieodebrane połączenia pokazywane są jako odrzucone. Telefon nie sygnalizuje, że ktoś dzwonił Błędy w profilach zasilania: Wifi przestaje łączyć się z siecią po spadku baterii poniżej 5%- po naładowaniu dalej się nie łączą (pomaga zmiana profilu zasilania) Kody ussd nie działają: Chińskie krzaki Nie wykrywa prawidłowo urządzeń akcesoriów bluetooth (szaleje raz widzi raz nie - losowo) Starsze zestawy głośnomówiące obsługiwane z błędami w transmisji dźwięku Bug kopii zapasowej Tylko darmowe motywy oraz brak kategorii, np. zmiana blokady,itp. Edytowane 29 Września 2015 przez sibul
Nezumi Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Żadnego z tych bugów na mi4 nie uświadczyłem. Tapu tap z mi4 tap tap.
avish Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Żadnego z tych bugów na mi4 nie uświadczyłem również.
Acid Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Tzn bug kopii zapasowych jest bo to nie ma związku z telefonem. Podobnie motywy. Są darmowe. Wysłano z MI Note
sibul Opublikowano 30 Września 2015 Autor Opublikowano 30 Września 2015 Ok dzięki wszystko jasne. Jakieś problemy występują jeszcze ?
ZduneX25 Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Nie, jak zrobisz sobie na spokojnie full wipe i wgrasz rom to nie ma problemów, jak zaczniesz skakać do przodu i do tyłu z wersjami to dopiero wtedy pojawią się problemy. Dla mnie tylko gps ostatnio za wolno łapie fixa.
janusz_zed Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 no zwlaszcza te chinskie krzaki Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka
soto74 Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Witam w moim MI4 pojawia się problem z łączeniem z zestawem głośnomówiącym w samochodzie. Czasem się łączy a czasem nie.
Rekomendowane odpowiedzi