Skocz do zawartości

Xiaomi 11T Pro - HyperOS by Xiaomi.eu - OS1.0.14.0.UKDMIXM - Android 14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony najnowszej aktualizacji stabilnego HyperOS od Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi 11T Pro (nazwa kodowa: vili).

Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_VILI_OS1.0.14.0.UKDMIXM_14.zip/download

ROM można wgrać zarówno przez fastboot, jak i recovery - instrukcja tutaj: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Przed chwilą wrzuciłem tę wersję... wszystko poszło bezbłędnie. Niestety po uruchomieniu telefonu wywala się dużo błędów, wywaliło tapety, nie działa WiFi (widzii sieć, nie łączy.  Dane komórkowe - włączają się, jednak nie ma dostępu do internetu, nie działa Galeria, aplikacja Multimedia... masakra. W sumie - telefon nie do użytku :( Da się wrócić na 1.0.13? Link w wątku do starszej ver też już nie działa... skąd pobrać?

Opublikowano

Sprawdzałem, nie ma już starej ver... A z wipe ta wersja ma szansę "zadziałać"? Kurcze, muszę mieć telefon na jutro a tyle lat robiłem w różnych modelach te ROMy i nigdy nie było takich jazd... :(

Opublikowano

Jeśli robisz przez TWRP to trzeba wgrać nowsza wersję TWRP (o ile jest) ewentualnie podpiąć do kompa i przez fastboot.

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Właśnie mam dokładnie ten sam problem co kolega fido70, uwaliłem córce telefon przez zaktualizowanie go do tego: xiaomi.eu_VILI_OS1.0.14.0.UKDMIXM_14.zip Ale się zawiodłem, nigdy nie było problemów, a teraz taki babol, usuńcie to jak najszybciej z serwerów bo więcej szkód będzie. Jak to teraz odkręcić/naprawić żeby nie stracić danych z telefonu?