kris68 Opublikowano 4 Czerwca 2025 Opublikowano 4 Czerwca 2025 (edytowane) Musiałem jeszcze raz wgrać najnowszy soft, bo coś przycinało i teraz karze mi czekać i czekać aż się uruchomi. Co z tym zrobić. Może @Kacper Skrzypek albo @Master będziecie tak mili i pomożecie, bo nie mogę korzystać z telefonu. Mam też pełną kopię w chmurze ONEDrive tylko jak to przywrócić. Edytowane 4 Czerwca 2025 przez kris68 chmura
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Czerwca 2025 Opublikowano 4 Czerwca 2025 Spróbuj wgrać jeszcze raz. To ewidentnie jakiś problem po stronie pamięci. Jeśli się nie uda, to być może potrzebny będzie reset.
kris68 Opublikowano 4 Czerwca 2025 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2025 (edytowane) @Kacper Skrzypek czyli windows_install_and_format_data ? I mam pełną kopię w chmurze tylko jak to przywrócić ? Edytowane 4 Czerwca 2025 przez kris68
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Czerwca 2025 Opublikowano 4 Czerwca 2025 Jeśli chcesz sprawdzić czy pójdzie bez formatu to bez format data. Jeśli masz kopię w Chmurze Xiaomi to przy konfiguracji powinno się o to zapytać. Jak to wygląda z OneDrive - nie wiem (jeśli ci chodzi o fotki to pewnie w galerii można...)
kris68 Opublikowano 4 Czerwca 2025 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2025 Kur*** zrobiłem wipe i teraz czarny ekran i THIS DEVICE IS LOCKED I KICHA nie pamietam jak to kiedys obszedłem @Kacper Skrzypek 1
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Czerwca 2025 Opublikowano 4 Czerwca 2025 To jest info że musisz się zalogować do konta Xiaomi.
kris68 Opublikowano 4 Czerwca 2025 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2025 @KacpeSkrzypek ale nie moge znalezc , co teraz ??
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Czerwca 2025 Opublikowano 4 Czerwca 2025 Masz problem. Musiałeś mieć konto Xiaomi, inaczej takiego komunikatu byś nie miał.
Master Opublikowano 4 Czerwca 2025 Opublikowano 4 Czerwca 2025 (edytowane) a nie logowales się na konto Xiaomi kiedyś na kompie? tam przeglądarka powinna pamiętać i numer i hasło ... pamiętam że kiedyś też po wipe data tak zaraz po pierwszym starcie trzeba było przejść weryfikację konta ... ogólnie to przed wipe data można odłączyć fona od konta - tzn najpierw wylogować się z konta na telefonie a potem wypiąć urządzenie np przez przeglądarkę na kompie ... ja tak zrobiłem jak oddałem swoją 14 pro dla jednego z załogantów ... tyle że zapomniałem odłączyć urządzenie od konta Googla ... co potem spowodowało problemy które na szczęście udało się obejść (na nowym fonie odłączyłem urządzenie a dla załoganta podałem swoje dane dostępowe i zrobiliśmy weryfikację bezpieczeństwa bo tam google się domagało ...) 🙃 dobrze że Ci się bootloader nie zablokował 🙃 byś znowu musiał uderzyć tam gdzie ostatnio ... ale masz już wprawę ... 🙃 Edytowane 4 Czerwca 2025 przez Master
kris68 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2025 Master tak mam wprawę i dlatego udało mi się wreszcie zrobić to bez hasła, ale skończyłem o 3.45 a, że muszę wstawać o 6 to już mi się nie opłacało kłaść. Ale ki diabeł, żeby przy wgraniu 2 raz tego samego softu coś się zawiesiło i koniec. Na drugi raz będę się wylogowywał wcześniej z kont Xiaomi i Google, bo taka zabawa w nocy przez 7 h to już za stary jestem.
Master Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 4 godziny temu, kris68 napisał(a): Master tak mam wprawę i dlatego udało mi się wreszcie zrobić to bez hasła, ale skończyłem o 3.45 a, że muszę wstawać o 6 to już mi się nie opłacało kłaść. Ale ki diabeł, żeby przy wgraniu 2 raz tego samego softu coś się zawiesiło i koniec. Na drugi raz będę się wylogowywał wcześniej z kont Xiaomi i Google, bo taka zabawa w nocy przez 7 h to już za stary jestem. tzn z Googla to nie trzeba myślę ... powinno się zalogować bez problemu bo fon jest tam podpięty - u mnie gość chciał się zalogować na innym - swoim koncie - stąd to wynikło ... dobrze że dales radę 👍
Rekomendowane odpowiedzi