KAZ5 Opublikowano 4 Maja 2025 Opublikowano 4 Maja 2025 Witam. Nie mogę połączyć słuchawki bezprzewodowe Jabra Elite 3 ze smartfonem Poco X7, są te dwa urządzenia sparowane i zapisane słuchawki tak jak na fotce, ale słuchawki nie łączą się ze smartfonem. Pozdrawiam.
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Maja 2025 Opublikowano 4 Maja 2025 Ponowne sparowanie słuchawek nic nie daje?
0 KAZ5 Opublikowano 5 Maja 2025 Autor Opublikowano 5 Maja 2025 23 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Ponowne sparowanie słuchawek nic nie daje? Przykro mi, ale nic nie daje, parowałem wiele razy, zapisuje, ale nie może się połączyyć☹️
0 Master Opublikowano 5 Maja 2025 Opublikowano 5 Maja 2025 mozesz sprobowac jeszcze poczyscic cache i dane uslug bluetootha - wielu osobom to pomoglo na rozne problemy ...
0 KAZ5 Opublikowano 5 Maja 2025 Autor Opublikowano 5 Maja 2025 54 minuty temu, Master napisał(a): mozesz sprobowac jeszcze poczyscic cache i dane uslug bluetootha - wielu osobom to pomoglo na rozne problemy ... Czy to mam usunąć?
0 Master Opublikowano 5 Maja 2025 Opublikowano 5 Maja 2025 tak ... ogólnie poszukaj wszelkich usług związanych z bluetoothem i to poczysc ... włącz tylko widoczność systemowych żeby były na liście ... wiesz nie wiem czy to pomoże - sam nie korzystam z bluetootha w ogóle ale sporo różnych problemów było tu opisywanych i często takie czyszczenie pomagało - może i teraz coś to da 🙃
0 KAZ5 Opublikowano 6 Maja 2025 Autor Opublikowano 6 Maja 2025 (edytowane) Kupiłem słuchawki bezprzewodowe i bez problemów mój Poco X7 połączył się z nimi bez problemów👍😀 Edytowane 6 Maja 2025 przez KAZ5 1
0 Master Opublikowano 6 Maja 2025 Opublikowano 6 Maja 2025 1 godzinę temu, KAZ5 napisał(a): Kupiłem słuchawki bezprzewodowe i bez problemów mój Poco X7 połączył się z nimi bez problemów👍😀 a te poprzednie co? nie poszły? po czyszczeniu też nie?
0 KAZ5 Opublikowano 6 Maja 2025 Autor Opublikowano 6 Maja 2025 Ludziki kochane, połączyłem wreszcie słuchawki bezprzewodowe Jabra Elite 3, ale dopiero po ich resecie który tak wygląda:
0 Master Opublikowano 6 Maja 2025 Opublikowano 6 Maja 2025 13 minut temu, KAZ5 napisał(a): Ludziki kochane, połączyłem wreszcie słuchawki bezprzewodowe Jabra Elite 3, ale dopiero po ich resecie który tak wygląda: luks ... nawet nie wiedziałem że to takie resety ma 🙃 dobrze wiedzieć ... mi kiedyś pomógł reset ładowarki sieciowej ... czyli wyjęcie z gniazdka odczekanie kilku minut i włożenie dziada nazad ... a nie wiedziałem czemu ładowarka bezprzewodowa zaczęła pracować z niższą mocą niż powinna ... człek szuka jakichś innych przyczyn a tu proszę ... reset sieciowki załatwił sprawę ... 1
0 Marrik Opublikowano 6 Maja 2025 Opublikowano 6 Maja 2025 No jasne, po co czytać instrukcję obsługi...
0 Krzysztof Gicala Opublikowano 22 Lipca 2025 Opublikowano 22 Lipca 2025 możliwe że miałeś sparowane z innym urządzeniem, które było w zasięgu.
Pytanie
KAZ5
Witam. Nie mogę połączyć słuchawki bezprzewodowe Jabra Elite 3 ze smartfonem Poco X7, są te dwa urządzenia sparowane i zapisane słuchawki tak jak na fotce, ale słuchawki nie łączą się ze smartfonem. Pozdrawiam.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi