Skocz do zawartości

Xiaomi 13 - HyperOS 2 by Xiaomi.eu - OS2.0.108.0.VMCCNXM - Android 15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony aktualizacji wersji stabilnej HyperOS by Xiaomi.eu OS2.0.108.0.VMCCNXM dla telefonu Xiaomi 13 (nazwa kodowa fuxi).

Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS2.0/xiaomi.eu_FUXI_OS2.0.108.0.VMCCNXM_15.zip/download

ROM można zainstalować zarówno poprzez TWRP (jeśli działa), jak i fastboot. Link do poradnika: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/

• Thanks 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

po aktualizacji, przeglądarka MIUI przestała reagować na wpisywanie haseł w pasku adresu.

Dodatkowo, przed aktualizacją, kliknięcie w smsach w nazwę kontaktu pozwalało na wykonanie połączenia telefonicznego do tego kontaktu. Teraz to nie działa.

Opublikowano
10 minut temu, ArkadWiel napisał(a):

Dodatkowo, przed aktualizacją, kliknięcie w smsach w nazwę kontaktu pozwalało na wykonanie połączenia telefonicznego do tego kontaktu. Teraz to nie działa.

Xiaomi coś zmieniło w ostatniej wersji apki SMS. Teraz to samo można wywołać ale tylko z menu ze wszystkimi wiadomościami.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
41 minut temu, zielu napisał(a):

Nie mogę się doszukać w ustawieniach centrum zaplanowanych zadań. Gdzie to się podziało?

panel sterowania w przyborniku ... bateria?

Screenshot_2025-05-17-00-10-18-389_com.miui.securitycenter.jpg

Opublikowano

i zauważyłem jeszcze dziś że mam problemy z połączeniem Android Auto, nawet po kablu często zrywa połączenie, wymieniałem już kable i to samo. Ostatnio używałem AA na sofcie opartym na Android 14 to wszystko było OK...