Skocz do zawartości

Xiaomi 13 Pro - HyperOS 2.0 by Xiaomi.eu - OS2.0.106.0.VMBCNXM - Android 15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony aktualizacji wersji stabilnej HyperOS by Xiaomi.eu OS2.0.106.0.VMBCNXM dla telefonu Xiaomi 13 Pro (nazwa kodowa nuwa).

Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS2.0/xiaomi.eu_NUWA_OS2.0.106.0.VMBCNXM_15.zip/download

ROM można zainstalować zarówno poprzez TWRP (jeśli działa), jak i fastboot. Link do poradnika: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Pojawił się problem, przytrzymanie Power działa jako ponowne uruchomienie, nie wyświetlają się opcje do wyboru.

update: trzeba przytrzymać volume + i Power, pojawią opcje.

Edytowane przez acocieto
Opublikowano
Godzinę temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

W ustawieniach skrótów przycisków powinieneś móc zmienić tę opcję.

Mam to samo. A gdzie są te ustawienia skrótów przycisków? Szukam i nie mogę znaleźć. Gdybyś był tak miły i wskazał to byłbym wdzięczny.

Opublikowano
9 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Ustawienia > Dodatkowe ustawienia > Skróty gestów (muszę sprawdzić, jak jest w oryginalnym tłumaczeniu, bo brakuje "przycisków").

No właśnie. Ja tam nic o przyciskach nie mam.

Screenshot_2025-03-28-10-01-18-732_com.miui.securitycore.jpg

Opublikowano
23 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Ustawienia > Dodatkowe ustawienia > Skróty gestów (muszę sprawdzić, jak jest w oryginalnym tłumaczeniu, bo brakuje "przycisków").

rzeczywiście po tym ustawieniu przycisk power ożył a myślałem że przycisk power zepsuty po wcale nie reagował... 

• 3 tygodnie później...