Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Wątek poświęcony aktualizacji wersji stabilnej HyperOS by Xiaomi.eu OS2.0.106.0.VMBCNXM dla telefonu Xiaomi 13 Pro (nazwa kodowa nuwa). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS2.0/xiaomi.eu_NUWA_OS2.0.106.0.VMBCNXM_15.zip/download ROM można zainstalować zarówno poprzez TWRP (jeśli działa), jak i fastboot. Link do poradnika: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/ 1
acocieto Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca (edytowane) Pojawił się problem, przytrzymanie Power działa jako ponowne uruchomienie, nie wyświetlają się opcje do wyboru. update: trzeba przytrzymać volume + i Power, pojawią opcje. Edytowane 28 Marca przez acocieto
Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Marca Autor Opublikowano 28 Marca W ustawieniach skrótów przycisków powinieneś móc zmienić tę opcję. 1
AdrianJarocin Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Godzinę temu, Kacper Skrzypek napisał(a): W ustawieniach skrótów przycisków powinieneś móc zmienić tę opcję. Mam to samo. A gdzie są te ustawienia skrótów przycisków? Szukam i nie mogę znaleźć. Gdybyś był tak miły i wskazał to byłbym wdzięczny.
Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Marca Autor Opublikowano 28 Marca Ustawienia > Dodatkowe ustawienia > Skróty gestów (muszę sprawdzić, jak jest w oryginalnym tłumaczeniu, bo brakuje "przycisków"). 1
AdrianJarocin Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca 9 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Ustawienia > Dodatkowe ustawienia > Skróty gestów (muszę sprawdzić, jak jest w oryginalnym tłumaczeniu, bo brakuje "przycisków"). No właśnie. Ja tam nic o przyciskach nie mam.
czarek1212 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca 23 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Ustawienia > Dodatkowe ustawienia > Skróty gestów (muszę sprawdzić, jak jest w oryginalnym tłumaczeniu, bo brakuje "przycisków"). rzeczywiście po tym ustawieniu przycisk power ożył a myślałem że przycisk power zepsuty po wcale nie reagował...
acocieto Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Czekam na nowy rom. Ten zbyt często powoduje grzanie przy mało wymagających czynnościach, a nawet bezczynności.
Rekomendowane odpowiedzi