JacekBB Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 Nie wiem co narobiłem ale jak wchodzę w wiadomości od kogoś to mam takie wielkie litery. Jak to zmienić na normalne? Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka
Master Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 (edytowane) 2 godziny temu, JacekBB napisał(a): Nie wiem co narobiłem ale jak wchodzę w wiadomości od kogoś to mam takie wielkie litery. Jak to zmienić na normalne? Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka na takie "nie wiadomo co" warto zacząć od wyczyszczenia cache apki SMS a jak to nic nie da to wszystkich danych ... jak robiłeś jakieś ustawienia inne niż domyślne to oczywiście po tej procedurze trzeba to powtórzyć ... ogólnie w ustawieniach SMS tam chyba czcionek w ogóle nie ma (wielkość i styl czcionki jest w personalizacji ...) Edytowane 20 Lutego 2025 przez Master
Marrik Opublikowano 20 Lutego 2025 Opublikowano 20 Lutego 2025 Zapewne powiększyłeś dwoma palcami tak jak powiększa się zdjęcie na ekranie. Pomniejsz i będzie ok.
JacekBB Opublikowano 22 Lutego 2025 Autor Opublikowano 22 Lutego 2025 Ok dziękuję .... Ale co zrobić jeśli dymki np. zamykania aplikacji albo zwolniono 650 mega długo utrzymują się na dole ekranu zasłaniają ekran
Marrik Opublikowano 22 Lutego 2025 Opublikowano 22 Lutego 2025 Zobacz czy masz "czas na działanie" ustawione na "Domyślny".Wejdź w Ustawienia/Dodatkowe ustawienia/Ułatwienia dostępu/FizycznyEwentualnie gdybyś miał na "Domyślny" to ustaw na 10 sekund.
JacekBB Opublikowano 22 Lutego 2025 Autor Opublikowano 22 Lutego 2025 Nie mam takiego czegoś.A denerwuje mnie to. Mam tak. To się pojawiło chyba jak zmieniłem region na Szwajcarię i weszło update do 2.0 hyper....Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu TapatalkaTo chyba było to. Dzięki. A i tak czekam ba odblokowanie bl i wgram Indonezja.
JacekBB Opublikowano 27 Marca 2025 Autor Opublikowano 27 Marca 2025 A gdzie znajdę opcje aby w aplikacji SMS pokazywało że wiadomość dotarła do adresata? Chodzi mi o tego ptaszka? Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka
Marrik Opublikowano 27 Marca 2025 Opublikowano 27 Marca 2025 W ustawieniach aplikacji.Masz aplikację od Xiaomi czy google?Jak od Xiaomi to w prawym górnym rogu masz ikonę ustawień i tam przesuń suwak.
JacekBB Opublikowano 27 Marca 2025 Autor Opublikowano 27 Marca 2025 Mam od Google... A tam nie ma tej opcji. Nie mogę się doprosić o odblokowanie Bl.... A to od Google jak i dialer i SMS to strasznie denerwuje.
Kacper Skrzypek Opublikowano 27 Marca 2025 Opublikowano 27 Marca 2025 W apce od Google'a też to powinno być. Ikona profilu > Ustawienia aplikacji Wiadomości > Zaawansowane > Otrzymuj raporty doręczeń SMS-ów. Nie będzie to może "ptaszek", ale będzie napisane, że doręczono.
JacekBB Opublikowano 27 Marca 2025 Autor Opublikowano 27 Marca 2025 No mam zaznaczone otrzymuj info o dostarczeniu to nie ma nic. Wysłane z mojego 23090RA98G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi