kris68 Posted December 13, 2024 Posted December 13, 2024 Prawie jak w temacie czy istnieje możliwość na mój telefon firmware Taiwan lub Indonezja ( chodzi mi o nagrywanie rozmów ), bo czekam już 2 miesiące na odblokowanie. Mam numer HyperOS wersje 13 i pytanie, bo na razie nie aktualizuje , choć wersja nowa wyskoczyła, niestety w/w firmware są maximum wersje 11. Czy jest możliwość podstawienia takiego pliku i zrobienia downgrade. Probowałem z orgnalnym podpisem ale pisze ze system nie mógł chyba potwierdzić legalności. Czy jest na to jakiś sposób np. zmiana nazwy, czy też nie? Aha i czy ściągnąć plik recovery czy fastboot. W jaki sposób się aktualizuje wiem. Bardzo proszę o pomoc.
Master Posted December 13, 2024 Posted December 13, 2024 (edited) 13 minut temu, kris68 napisał(a): Prawie jak w temacie czy istnieje możliwość na mój telefon firmware Taiwan lub Indonezja ( chodzi mi o nagrywanie rozmów ), bo czekam już 2 miesiące na odblokowanie. Mam numer HyperOS wersje 13 i pytanie, bo na razie nie aktualizuje , choć wersja nowa wyskoczyła, niestety w/w firmware są maximum wersje 11. Czy jest możliwość podstawienia takiego pliku i zrobienia downgrade. Probowałem z orgnalnym podpisem ale pisze ze system nie mógł chyba potwierdzić legalności. Czy jest na to jakiś sposób np. zmiana nazwy, czy też nie? Aha i czy ściągnąć plik recovery czy fastboot. W jaki sposób się aktualizuje wiem. Bardzo proszę o pomoc. napisz do @Marrik on bawil sie podmianami plikow przy instalacji romow ... tyle czy to pojdzie jako downgrade to nie wiem ... tu masz np romy do pobrania w wersji na Tajwan czyli z tym nagrywaniem ... sa trzy do pobrania - fastboot recovery i ota https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/aurora/ zakladam ze przy podmianie pliku to trzeba wrzucic wlasnie ta wersje ota - czyli jak aktualizujesz z poziomu systemowego updatera ... a tak przy okazji - nie lepiej zrobic platnego unlocka i wrzucic xiaomi eu? w sumie nie jest to jakis straszny wydatek a globale powinny pojsc raczej bez problemu ... Edited December 13, 2024 by Master
kris68 Posted December 13, 2024 Author Posted December 13, 2024 Troche racji masz Pawel ale napisałem do marrika.
Master Posted December 13, 2024 Posted December 13, 2024 2 minuty temu, kris68 napisał(a): Troche racji masz Pawel ale napisałem do marrika. sorki Krzychu bo linka nie wkleilem - z roboty mi koles leb zawraca ... wiesz jakby sie udalo luks ... ten Tajwan gdzies czytalem ze jest spoko i dobrze dziala ... mozesz ewentualnie ta indonezje poszukac jeszcze ... tylko patrz zeby sie nie pomylic i nie pobrac na indie a jak sie nie uda ta metoda to zostaje platne odblokowanie ... w razie czego sluze pomoca ...
Recommended Posts