Skocz do zawartości

Xiaomi HyperOS 2. Płynniejsze animacje i AI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
36 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Screenshot_2024-11-02-10-05-19-050_com.android.settings.jpgScreenshot_2024-11-02-10-05-16-116_com.android.settings.jpg

Robi się... :)

Gdybyście szukali kogoś do testów, niezmiennie się polecam 😁

• Haha 1
Opublikowano

patrząc po oznaczeniu wersji to chyba jakaś beta ... oczywiście czekamy na info i wrażenia 🙃 zapowiedzi były zacne - a praktyka pokaże prawde jak zwykle ... pamiętam jakie były oczekiwania przy przejściu z miui 14 na hyper 1ke - tez się duzo oczekiwalo a potem część załogantów marudziła raz że nie czuć dwa nie widać zmian 🙃 a ja zawsze uważałem że wprowadzanie zmian na siłę też nie jest dobrym rozwiązaniem ... szczególnie jak to co jest wygląda dobrze i jest funkcjonalne - a często zmian jest dużo tam gdzie na pierwszy rzut oka ich nie widać ... to trochę tak jak ocenianie książki po okładce ...

• Haha 1
Opublikowano
5 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Nie wiem, kiedy to puścimy jeszcze, więc niczego nie mogę obiecać ;)

Wieczorem postaram się puścić artykuł z porównaniami i pierwszymi wrażeniami.

Zamawiać już 15 na tradingshenzhen wgarcie w Polsce ROM eu czy się jeszce wstrzymać?

Opublikowano
28 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Wstrzymać. Nie wiemy, czy będzie dało się w ogóle odblokować 15-stki. Chyba że chcesz sprawdzić dla nas, to wtedy spoko ;)

To jednak się wstrzymam.:) dziękuję.

Opublikowano
51 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Wstrzymać. Nie wiemy, czy będzie dało się w ogóle odblokować 15-stki. Chyba że chcesz sprawdzić dla nas, to wtedy spoko ;)

ja pisałem też w tej sprawie do znajomego Turka czy tam Hindusa ... odpisał że jeszcze nie robili / testowali unlocka na 15tkach ... tak więc w sumie dalej nie wiadomo jak to wygląda ...