ZduneX25 Opublikowano 25 Października 2024 Opublikowano 25 Października 2024 Potwierdzone dane ze specyfikacji Xiaomi 15 i 15 ProCzytaj dalej > 1
Master Opublikowano 28 Października 2024 Opublikowano 28 Października 2024 brak informacji o szybkości ładowania ... tak przewodowego jak i bezprzewodowego ... aparaty luks w wersji pro ... bateria zgodnie z przewidywaniami ... choć były te plotki o 5500-5600 ... ogólnie dla mnie perfekt sprzęt - ciekawe tylko co z bootloaderem ... nawet jak będzie brak możliwości unlocka zastanawiam się poważnie nad wzięciem chińczyka ... zrobienie polskich apek nie powinno być problemem ... a system angielski mi w niczym nie przeszkadza ... prosiłbym o info osoby korzystające z romu CN o info czy nie ma jakichś problemów przy korzystaniu np. z apek bankowych, aukcyjnych lub komunikatorów ... no i jeszcze kwestia możliwości unlocka - może nie da się tego zrobić na chinczyku ale będzie ta możliwość na globalach - wtedy można rozważyć zaczekanie do premiery ultry - oby nie zrobili jej tylko tak szpetnej jak było w ostatnich przeciekach ... 🙃
kris68 Opublikowano 28 Października 2024 Opublikowano 28 Października 2024 Master ja tam podejrzewam że Xiaomi Ultra 15 to dopiero będzie odlot. A tak w ogóle moja Ultra ze Snapem 8 - 3 generacji jest szybsza od mojego HP (laptopa) z procesorem Intel i-7. przynajmniej czasem takie odnoszę wrażenie . Nie mam co zarzucić. Aparat nigdy nie zaparował, wczoraj zrobile tak na szybko u sasiada zdjęcie psa to jak wydrukowałem to mu oczy wyszły - bo nawet ostre włoski na pysku było mu znać. Tak wiecej to nie mam czasu focic z wiadomych Tobie powodów. Teraz tylko będę czekał na wyzszą od mojej wersję HOS Taiwan albo Indonesia, żeby tylko to nagrywanie było takie jak chcę a do przyszłego roku olewam odblokowanie. Przykro że nie mogę skorzystać z twórczosci naszych informatyków ale cóż......... Teraz tylko nie bedę aktualizował HyperOS, zeby się pojawiły wyzsze wersje Taiwan i Indonesia , zebym mógł zaktualizowac z nagrywaniem - prosze tylko o jedno mam wrzucic aby zainstalować wyższa wersję niz 14 ultra- tylko pobrać po 3 kropkach wersję fastboot czy recovery bo tego nie pamiętam. Może mi ktos przypomni, proszę. Fotka bardzo skompesowana przez Pro Image Resizer : 1
Master Opublikowano 28 Października 2024 Opublikowano 28 Października 2024 co do nagrywania to sądziłem że tam jakaś apke masz dobrą do tego - coś pisałeś ostatnio ... to w sumie te wersję ID lub TW chyba nie są Ci specjalnie potrzebne ... ja bardzo bym chciał zostać na Xiaomi eu ale możliwe że niedługo już będzie wiadomo co i jak - bardzo podoba mi się 15tka pro - i wyglądem i możliwościami - i liczę że choć płatna metoda jakaś zadziała ... teraz chyba i jest z tym problem nawet na 14tkach ... a co będzie na hyperos 2 to chyba jeszcze nikt nie wie ... oczywiście poza naszymi małymi skosnookimi majfriendami ... a może i oni sami jeszcze nie wiedzą ... możliwe że docelowo będą chcieli zablokować unlocka w chińczykach w ogóle ... a dadzą tylko to w globalach ... sprzedażowo i marżowo jest to na pewno im na rękę - i nie ma co się oszukiwać - ich model biznesowy będzie zawsze na pierwszym planie ... a tacy jak my - gdzieś tam w dalszej kolejności - romy Xiaomi eu i ta cała społeczność to pewnie mają też w "głębokim" poważaniu 🙃 co do tych romow to wersja fastboot jest do wrzucania przez kompa i miflasha - ale to musisz mieć już unlocka ... czy da się to wgrać przez recovery to nie wiem ... może trzeba zakombinować z podmianą pliku z romem - sporo tu było na forum w tym temacie ale jak pamiętam chyba z różnym skutkiem to wychodziło ... 🙃 tam chyba specjalista od tego jest załogant @Marrik jeśli coś podkręciłem to sorki ... ja stary i zużyty - wiesz coś o tym Krzychu ... no i łepetyna już nie tak funkcjonuje jak kiedyś
Rekomendowane odpowiedzi