TediPower Opublikowano 8 Października 2024 Opublikowano 8 Października 2024 Zmieniłem telefon z poco x3 pro na x6 pro zegarek,ustawienia fabryczne były dane przy,zmianie telefonu. Tu teraz jest inny system i nie wiem czy to jest przyczyną. Nie mogę ustawić by dostawać powiadomienia jak zepp jest włączony ma powiadomienia ale jak zamknę aplikacje to już ich nie mam. Na x3 działało wszystko tu teraz nie .co mam zrobić? Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka
pawelt Opublikowano 8 Października 2024 Opublikowano 8 Października 2024 Wejdź w informacje o apce zjedz na dół i włącz zezwól na ograniczone ustawienia. Powinno pomóc u mnie to zadziałało. A ten komunikat wywala bluetooth pow 5 nie wiem dlaczego się pojawia ale nie dotyczy to tylko xiaomi na pewno jest też na pixelu 8 czyli google coś skopało. Inna rzecz wejdź w ustawienia bluetooth i sprawdź na samej górze czy nie ma aktualizacji
TediPower Opublikowano 9 Października 2024 Autor Opublikowano 9 Października 2024 Nie mam aktualizacji , ustawienia takich nie mam a co,znalazłem to że nigdy ma nie usypiać Tu chodzi,bardziej o to że aplikacja się wyłącza znika nie działa w tle .jak,ja,włączę wszystko działa ale jak,dam zamknij wszystkie aplikacje działające to zamyka zepp i koniec powiadomienia Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 9 Października 2024 Opublikowano 9 Października 2024 Masz aplikację dodaną do autostartu? do tego brak ograniczenia dla zużycia baterii, oraz zablokowana w pamięci ram (zakłódkowaną) ?Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
TediPower Opublikowano 10 Października 2024 Autor Opublikowano 10 Października 2024 2 pierwsze mam tego 3 nie rozumiem gdzie się to ustawia Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 10 Października 2024 Opublikowano 10 Października 2024 U mnie jest to w zarządzaniu pamięcią RAMWysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
pawelt Opublikowano 10 Października 2024 Opublikowano 10 Października 2024 Oki sprawdziłem u siebie. Zrób tak wyczyść wszystkie dane apki zepp. Potem uruchom i zaloguj się do konta. Potwierdź konto Google (jezeli masz dopisane) potem pojawią się komunikatypotem kliknij przejdź do ustawień Wybierz zepp i nadaj uprawnienia pp kliknięciu na apkę Potem jak już uruchomisz apkę przejdź jak na skrinach i sprawdź czy masz wszystkie uprawnienia włączone Możesz też wejść w informacje o apce zepp i stamtąd nadać wszystkie uprawnienia.
TediPower Opublikowano 11 Października 2024 Autor Opublikowano 11 Października 2024 No spoko fajnie to wszystko mam co pokazujesz na moim samsungu i gtr 4 u mi to dziala bez,problemu .ale tego już nie mam na poco x6 i GTS 4 miniI na obu uzadzeniach robiłem tak samo dla pewności zanim napisałem pierwszy posta przywróciłem ustawienia fabryczne na obu anazfit GTR i GTS i skasowana pamięć programu i na obu zegarkach albo programie zepp jest inaczej na moim gtr mam jak,na obrazkach a zaś na GTS inaczej .Gtr wręcz wymusza to wszystko a GTS jak by mu to zwisało mowa o programie nic a nic ci nie pokazuj nie informuje co i jak Na obu telefonach mam tak samo ustawione wszystkie zakładki i poco x6 ma problem Co śmieszne odpaliłem poprzedni telefon x3 i zrobiłem zepp od nowa i tam wszystko działa bez,problemu to raczej coś po stronie tego nowego oprogramowania co jest w tym x6Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu TapatalkaU mnie jest to w zarządzaniu pamięcią RAMWysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu TapatalkaJa do tego się dostać bo jak,wpisuje ram to nie mam czegoś takiego w poco x6Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 11 Października 2024 Opublikowano 11 Października 2024 Panel sterowania, pamięć, zębatka prawy górny róg Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
TediPower Opublikowano 11 Października 2024 Autor Opublikowano 11 Października 2024 A jaki,ty masz telefon bo może szukam,czegoś czego w tym nie ma ?Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 11 Października 2024 Opublikowano 11 Października 2024 Poco F5, ale rom forumowy - xiaomiEu.Ty też powinieneś mieć możliwość zablokowania (zakłódkowania) aplikacji w pamięci ale może to się inaczej nazywać i może być w innej lokalizacji niż na moim romie.Może jak wejdziesz w ostatnie aplikacje to wystarczy palcem przytrzymać na aplikacji i wtedy pokażą się dodatkowe opcje.Ewentualnie spróbuj w google wpisać: blokowanie aplikacji w pamięci + model fona.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Marrik Opublikowano 11 Października 2024 Opublikowano 11 Października 2024 A jaki,ty masz telefon bo może szukam,czegoś czego w tym nie ma ?U Ciebie to jest "przyśpieszenie prędkości".Jak klikniesz, prawdopodobnie będzie takie coś 1
TediPower Opublikowano 12 Października 2024 Autor Opublikowano 12 Października 2024 Tak jest i zepp jako jedyna aplikacja jest,włączona w tym przyspieszaniu ...Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi