Seria GTS
13 topics in this forum
-
- 2 followers
- 19 replies
- 8.4k views
Cześć, Nie ma tematu z tarczami myślę, że by się przydał, więc otwieram. Może mnie nikt nie pogoni. Aktualnie używam takiej i polecam bo jest fajna: https://amazfitwatchfaces.com/gts/view/3570 Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Last reply by ZduneX25, -
- 1 follower
- 0 replies
- 140 views
Dzisiaj od rana zegarek nie łączył się z telefonem. Wyłączyłam go i włączyłam, po tym wyświetliła mi się całkowicie inna tapeta z chińskimi znaczkami. Kiedy wchodzę w ustawienia chcąc przywrócić go do ustawień fabrycznych chcąc kliknąć zatwierdź nic się nie dzieje, zegarek w tym momencie nie reaguje na dotyk. Kiedy chcę go zresetować klikając przycisk potwierdzający tylko wibruje nic innego się nie dzieje. Kiedy przytrzymuje przycisk tarczy wyświetla mi się opcja wyłączania zegarka i resetu, rest zachowuje się tak samo jak w przypadku wejścia przez ustawienia a wyłączenie chwilowo jakby wyłącza zegarek ale ten włącza się sam po minucie bez kodu qr itp, po prostu jakby się…
Last reply by Martyś782, -
- 2 followers
- 1 reply
- 1.7k views
Po przesunięciu w prawo na zegarku wyskakuje aktywacja asystenta Alexa. Jak to zmienić aby tego nie było bo w aplikacji Zepp nie ma chyba takiej opcji? Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
- 1 follower
- 7 replies
- 373 views
Jak zmienić aby aplikacja Zepp wyświetlała na zegarku od kogo jest sms a nie że pokazuje się powiadomienie z aplikacji wiadomości i treść smsa? Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
Last reply by Adam Błażejewski, -
- 0 replies
- 258 views
Po oddaleniu się od smartfona zegarek nie łączy się ponownie automatycznie. Trzeba ręcznie klikać za każdym razem =połącz=
Last reply by combat, -
- 4 followers
- 297 replies
- 94k views
Cześć, Nie znalazłem tematu o nim na forum, więc założyłem nowy. Czy ktoś z Was posiada go już na swoim ręku? Co o nim myślicie?
Last reply by Netoper, -
- 1 follower
- 1 reply
- 640 views
Witam, problem wygląda nastepująco zegarek zawiesił się dzisiaj ok godziny 12 i cały czas wyświetla się tylko logo AMAZFIT zegarek wibruje sam z siebie co jakiś czas da się go jakoś podłączyć do kompa i zresetować czy coś?
- 1 reply
- 2.5k views
GTS działa, jest sparowany , treningi zapisuje do apki Amazfit , ma podłaczone konto stravy ale nie przenosi treningów do niej. W Stravie nic sie nie pojavia, logowanie do strawy przez FB ?
Last reply by LukGo, -
- 1 reply
- 682 views
Witam, wczoraj otrzymalam zegarek. Wszystko zrobiłam zgodnie z instrukcją. Nie wyświetlają mi się połaczenia na zegarku. Wszystkie inne powiadomienia działają -whacap, mess itd. Rozłaczalam, parowalam na nowo, resetowalam do ustawień fabrycznych i nic :( może ktoś? Coś? Pomoże
Last reply by LukGo, -
- 1 reply
- 631 views
Znalazł ktoś sposób na to, aby wyrazy w powiadomieniach były przenoszone do następnej linijki jeśli się nie mieszczą? Albo przynajmniej, żeby były przenoszone po sylabach. Nic mnie tak nie irytuje w tym zegarku jak właśnie te powiadomienia. W starym BIPie jak się słowo nie mieściło, to było przenoszone do następnej linijki. A przecież jest to zegarek z mniejszym wyświetlaczem i niższą rozdzielczością. Tutaj producent ewidentnie coś zepsuł. Takie czytanie, gdzie w powiadomieniu potrafi ostatnią jedną literę przenieść do następnego wersu utrudnia czytanie, gdzie człowiek czytając, raczej ogarnia wzrokowo całe wyrazy, a nie poszczególne litery.
Last reply by rufik, -
- 1 reply
- 2k views
Witam. Przedwczoraj zakupiłem Amazfit GTS i po sparowaniu z telefonem zegarek nie liczy godzin snu. Pomiar tętna ustawiony co 1 minutę działa bez problemu a ustawienia w menu też prawidłowe - "Automatyczne wykrywanie tętna i Asystent snu". Założyłem nawet drugie konto resetując ustawienia zegarka i swojego konta w aplikacji ZEPP, ale nic to nie dało... Jakieś sugestie, Panie i Panowie? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
Last reply by OCZEK, -
- 2 replies
- 1.1k views
Mam obecnie Pace i myślę o przesiadce na GTS, głównie ze względu na ekran amoled sprawdzający się lepiej w pomieszczeniach. Notyfikacje to główne zastosowanie mojego smartwatcha, więc zastanawiam się też, czy na ekranie GTS zmieści się więcej tekstu niż na moim Pace? Czy ktoś może zrobić screenshoty z dwóch sytuacji: Notyfikacja GMail. Wyślij do siebie maila o tytule "Notification test" oraz treści "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus vitae rutrum est, gravida lacinia." Notyfikacja z chatu, np. Hangouts czy Whatsapp (czy też SMS). Wyślij do siebie tylko tekst j/w "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamu…
Last reply by rufik, -
- 7 replies
- 9.2k views
To mój pierwszy post więc witam wszystkich Miałem 2 aplikacje Amazfit i Notify, jedna z aplikacji wyłączyła mi widoczność widgetów w zegarku jak Muzyka, Time czy Ustawienia.Jakimś cudem odinstalowałem sobie oficjalną aplikację Amazfita i został mi tylko Notify, który bez Amazfita nie działa. Tylko problem teraz jest taki, że po ponownej instalacji Amazfita za chol... nie mogę sparować zegarka! Nie pokazuje się kod QR a przy próbie skanowania i parowania dostaję informację: Nie udało się sparować, zresetuj zegarek i spróbuj ponownie. Nie mogę też zrobić resetu z poziomu zegarka bo zwyczajnie nie mam w nim takich zakładek... Próbuję też połączyć się z kompem po kab…
Last reply by Mariusz Kowalski,