pollol Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Witam. Od dwóch tygodni mam Mi4i 32gb /wersja na Indie/ Wgrany MiUI Polska - wersja 5.8.20 Wczoraj telefon zaczał wyświetlac komunikaty typu " niestety aplikacja Usługi Google Play zostąła zatrzymana" czy też " proces com.google.gapps zostął zatrzymany" |Nie da sie nic zrobić w telefonie, bo te komunikaty pokazują natychmiast po wyłaczeniu poprzedniego. I blokuja możliwośc pogrzebania w ustawieniach. wymyśliłem, że przywróce do ustawien fabrycznych. Po wileku rpóbach dotarłem do tej opcji, ale nic to nie dało. Tzn po wciśnięciu opcji "zresetuj telefon" nic nie zmieniło. Chciałem wejść do MiRecovery i okazało sie, ze nie da się. Może coś źle robię? U mnie po wciśnięciu volume-/Power pojawia sie na kilka sekund Mitu grzbiacy w Androidzie. ( czyli telefon ma tryb fastboot ) ... I znika. Co zatem robic? Telefon na gwarancji, kupiony w Polsce \technos/ p.
bobslej22 Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Na stronie jest samouczek jak wgrać recovery twrp. Wgraj wg instrukcji i zrób wipe. Uważnie czytaj co jest napisane. Wysłano z Mi4ihttps://miuipolska.pl/instalacja-miui-mi-note-promi4i/ Pomijasz wgrywanie romu . Robisz tylko pkt Wysłano z Mi4i5 6 7 Wysłano z Mi4i Wysłano z Mi4i
Acid Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Na końcu wgraj najnowszy rom ze strony. Wysłano z MI Note
bobslej22 Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 W flashify wgrywasz twrp.img Wysłano z Mi4i
pollol Opublikowano 17 Września 2015 Autor Opublikowano 17 Września 2015 czyli pomijam wgrywanie romu, od razu przejsc do instalowania aplikacji flashify w telefonie?
cyanoone Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Masz wgrać rom dev (z rootem), dopiero z niego flashify, recovery i Miui Polska. Wysłane z mojego Mi 4i przy użyciu Tapatalka
bobslej22 Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 No przecież masz napisane . Nawet zrzut masz . Wysłano z Mi4iCyanoone>>-ale on ma miui Polska więc pomija to. Wysłano z Mi4i
pollol Opublikowano 18 Września 2015 Autor Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) Dziękuję za dotychczasową pomoc. Edytowane 18 Września 2015 przez pollol
Rekomendowane odpowiedzi