Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Posiadam od niedawna Mi3. Bawiąć się telefonem usunąłem aplikacje do sms. Chciałbym sflashowac od nowa telefon. 

Jaką wersję MIUI polecacie? Wolałbym raczej MIUI 6 . Proszę o link, szukalem ale nie znalazlem.

Opublikowano

Wgraj tą wersję MIUI6 z której byłeś zadowolony... to dosyć indywidualna sprawa, temat był wałkowany wiele razy i każdy polecał inną wersję.

A jak skasowałeś plik to powiedz jaką wersję potrzebujesz, pewnie ktoś ci udostępni ;)

Ja mam wszystkie wersje rozwojowe począwszy od 5.5.22 jak coś konkretnego chcesz...

Opublikowano

Wgraj tą wersję MIUI6 z której byłeś zadowolony... to dosyć indywidualna sprawa, temat był wałkowany wiele razy i każdy polecał inną wersję.

A jak skasowałeś plik to powiedz jaką wersję potrzebujesz, pewnie ktoś ci udostępni ;)

Ja mam wszystkie wersje rozwojowe począwszy od 5.5.22 jak coś konkretnego chcesz...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

W tej chwili mam Mi3 z wersją stabilną MIUI v6 5.5.8. i nie mam żadnych problemów. Czy warto "zaryzykować" i uaktualnić do wersji stabilnej v7 5.9.24 ?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie, skąd pobrać polecaną przez wszystkich 5.11.5? Gdzie znajdę coś takiego jak archiwum? Albo może ktoś z Was ma ową wersję gdzieś w chmurze?

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...