Jump to content

Xiaomi Mi 11 Pro / Ultra - HyperOS by Xiaomi.eu - OS1.0.4.0.UKACNXM - Android 14

Recommended Posts

Wątek poświęcony najnowszej dostępnej wersji stabilnej HyperOS od Xiaomi.eu dla telefonu Mi 11 Pro/Ultra (nazwa kodowa: mars/star).

Link do pobierania ROMu:

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_STAR_OS1.0.4.0.UKACNXM_14.zip/download

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

o proszę ... a z jakiej wersji przechodziłeś? dawno już nie było takich problemów ... tu pomoc może czyszczenie cache art / dalvik w custom twrp i ewentualnie wrzucenie komendy 

adb shell pm compile -a -f -r cmdline --full

Na Xiaomi eu też ktoś napisał o problemach. Chyba że tez Alucard?

Ja na razie poczekam. 

Z drugiej strony do teraz ponad 1500 pobrań a wpisów o problemach kilka ???

Przy okazji jaka wersja zabezpieczeń?

Masz telefon w wersji chińskiej czy europejskiej/globalnej?

Edited by Jimmy

Tylko tutaj o tym pisałem. Przechodziłem z 1.0.3.0, od razu do niej wróciłem bo na tej nie mam żadnych problemów, nawet nie patrzyłem jaka wersja zabezpieczeń tam jest. Telefon mam raczej wersji chińskiej bo kupowałem z TS.

Po powrocie na wersję 1.0.3.0 mam problem z przejściem Play integrity. Zainstalowałem moduł który to naprawia ale jest jak na screenie. Ma ktoś na to jakiś sposób? 

image.thumb.png.4c892956a70c730c3aa8fbea75f53022.png

Zapomniałem dodać że mam roota. Naprawiłem to modułem safetynet, myślałem że on już nie jest potrzebny 

Edited by Alucard

• 2 weeks later...

od wczoraj mam problem z wi-fi.

wyłączyłem wczoraj wifi w telefonie i nie mogę go uruchomić . przejście w tryb samolotowy nic nie daje . 

klikam w wifi (wyświetla się "włączanie" ) i po chwili się wyłącza  

Na jakimś forum czytałem że ten telefon lubi mieć problem z płytą główną czy procesorem i to objawia się brakiem Wi-Fi. Tam pisali że jedynym wyjściem jest reballing procesora lub nowa płyta główna. 

Instalował ktoś ten system z tematu? Też ktoś miał takie problemy jak ja czy u mnie coś nie pykło?

Edited by Alucard