kodix Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Dzień dobry. Soft wgrany xiaomi.eu najnowszy, jest opcja zaznaczona nagrywania rozmów,ale podczas połączenia wyskakuje napis o braku uprawnień do nagrywania. Gdzie nadać takowe?
0 FromWP Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Opublikowano 7 Sierpnia 2024 (edytowane) W dyktafonie? Moze jeszcze w dialerze (telefonie) Edytowane 7 Sierpnia 2024 przez FromWP
0 kodix Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2024 (edytowane) Dyktafon ma nadane wszystkie uprawnienia Też są nadane Edytowane 7 Sierpnia 2024 przez kodix
0 kris68 Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Opublikowano 7 Sierpnia 2024 (edytowane) Ale może w ustawieniach i potem aplikacjach poszukaj,nie wiem, dyktafonu, dialera, zielonej słuchawki i tam muszą być wszelkie uprawnienia włączone. Edytowane 7 Sierpnia 2024 przez kris68
0 kodix Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Zaznaczyłem gdzie tylko się da i dalej to samo
0 Marrik Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Opublikowano 7 Sierpnia 2024 A sprawdź jeszcze w ustawieniach, ochronę prywatności, specjalne uprawnienia, dostęp do wszystkich plików czy tam masz też oprócz dyktafonu zaznaczone kontakty i dialer.
0 kodix Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2024 (edytowane) Mam zaznaczone. Zaznaczyłem uprawnienia połączeń dostępu do mikrofonu poszło. Dzięki za odzew i pomoc. Edytowane 7 Sierpnia 2024 przez kodix
Pytanie
kodix
Dzień dobry.
Soft wgrany xiaomi.eu najnowszy, jest opcja zaznaczona nagrywania rozmów,ale podczas połączenia wyskakuje napis o braku uprawnień do nagrywania.
Gdzie nadać takowe?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi