Skocz do zawartości

Xiaomi 12T Pro/Redmi K50 Ultra - HyperOS by Xiaomi.eu - OS1.0.6.0.ULFCNXM - Android 14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony aktualizacji wersji stabilnej HyperOS by Xiaomi.eu OS1.0.6.0.ULFCNXM dla telefonu Xiaomi 12T Pro/Redmi K50 Ultra (nazwa kodowa diting).

Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_DITING_OS1.0.6.0.ULFCNXM_14.zip/download

ROM można zainstalować zarówno poprzez TWRP (jeśli działa), jak i fastboot. Link do poradnika: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/

Opublikowano

Cześć, pobrałem 2 razy xiaomi.eu_DITING_OS1.0.6.0.ULFCNXM_14.zip dnia 22.07.2024. Nie zgadza się suma kontrolna MD5. Nie wiem czy instalować.

Opublikowano
33 minuty temu, andy_andy napisał(a):

Cześć, pobrałem 2 razy xiaomi.eu_DITING_OS1.0.6.0.ULFCNXM_14.zip dnia 22.07.2024. Nie zgadza się suma kontrolna MD5. Nie wiem czy instalować.

lepiej nie ... jak pobierałes przez ota zobacz ręcznie z serwera ... albo odwrotnie - może też być problem z plikiem ZIP - ostatnio było tak w przypadku wersji stable dla Xiaomi mi 14 ultra ...

Opublikowano
Godzinę temu, Master napisał(a):

lepiej nie ... jak pobierałes przez ota zobacz ręcznie z serwera ... albo odwrotnie - może też być problem z plikiem ZIP - ostatnio było tak w przypadku wersji stable dla Xiaomi mi 14 ultra ...

Pobrałem dzisiaj (25.07.2024) ponownie ROM z serwera, teraz MD5 się zgadza, chyba był re-upload, bo dzisiejszy ROM ma minimalnie inny rozmiar.

Opublikowano
48 minut temu, andy_andy napisał(a):

Pobrałem dzisiaj (25.07.2024) ponownie ROM z serwera, teraz MD5 się zgadza, chyba był re-upload, bo dzisiejszy ROM ma minimalnie inny rozmiar.

możliwe ... oni szybko reagują na takie zgłoszenia 🙃 to sporadycznie bywają takie problemy ... ale jak widać bywają ... dobrze że jest ok ...