Kacper Skrzypek Opublikowano 20 Lipca 2024 Opublikowano 20 Lipca 2024 Wątek poświęcony aktualizacji wersji stabilnej HyperOS by Xiaomi.eu OS1.0.8.0.UMBCNXM dla telefonu Xiaomi 13 Pro (nazwa kodowa nuwa). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_NUWA_OS1.0.8.0.UMBCNXM_14.zip/download ROM można zainstalować zarówno poprzez TWRP (jeśli działa), jak i fastboot. Link do poradnika: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/
jacek7824 Opublikowano 21 Lipca 2024 Opublikowano 21 Lipca 2024 Wszystko działa ale Norton 360 rozpoznaje Mi Coin jako niebezpieczne malware, nie było tego na poprzedniej wersji HyperOS
kaciek Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Tej wersji jeszcze nie da się na betę zainstalować bez czyszczenia danych?Sędniete z Xiaomi 13 PRO
Kacper Skrzypek Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Możesz spróbować, ma lipcowe poprawki, ale nie zagwarantuję, że na pewno przejdzie (choć powinna).
kaciek Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Dzięki, chyba zostanę na becie, działa bez problemów, a może niedługo wyjdzie coś nowego to zaktualizuje. Nie uśmiecha mi się teraz wszystkiego ustawiać na nowo.Sędniete z Xiaomi 13 PRO 1
Master Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Opublikowano 17 Sierpnia 2024 14 minut temu, kaciek napisał(a): Dzięki, chyba zostanę na becie, działa bez problemów, a może niedługo wyjdzie coś nowego to zaktualizuje. Nie uśmiecha mi się teraz wszystkiego ustawiać na nowo. Sędniete z Xiaomi 13 PRO i słusznie ... jak wyjdzie nowa stable to zrobisz update ... robić aktualizacje najnowszej bety starsza stable to trochę bez sensu ... 🙃 na razie na tyle co sprawdzam to u siebie to mogę polecić - całkowicie bezproblemowo ... 1
Rekomendowane odpowiedzi