Skocz do zawartości
  • 0

Nie działa mi projekcja w galerii na telewizorze.

Pytanie

Opublikowano

W galerii mam funkcję projekcja. Wykrywa mi telewizor, ale jak wybiorę wyświetlanie na tv nic się nie dzieje. Próbowałem na dwóch telewizorach, samsung i najnowszy lg 4k z bajerami. Czy ta funkcja, by wyświetlać zdjęcia na telewizorze działa?

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

Mi działa na Sony , model zeszłoroczny klasa średnia, bez problemu. Aż się zdziwiłem jak zrobiłem pierwszą fotkę, wszedłem w galerię i wyskoczył dymek że wykryto projektor. Dałem "pokaż" i zdjęcia zaczęły wyświetlać się na TV. Jedna z przyjemniejszych zaskoczeń jeśli chodzi o Mi4 ;)

Oczywiście TV podpięty na stałe po wifi pod domowy router i Mi4 w tej samej sieci.

Edytowane przez korc
  • 0
Opublikowano

Losowa sprawa raczej. Kiedyś próbowałem na smart tv samsunga (nie takiego starego) i nic.

Lekko lepiej było na XBMC pod Android boxem ale było duże opóźnienie i w ogóle raczej nie dało się oglądać.

Dopiero na MiBoxie wszystko działa tak jak powinno. Szybko, płynnie, jest mirror muzyki, miracast z mipada, galeria z MIUI etc.

Myślę, że trzeba mieć jakieś konkretne usługi. W XBMC włączałem do tego AirPlay i coś tam jeszcze ale nigdy się nie udało postawić do końca dobrze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...