carolef Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 W galerii mam funkcję projekcja. Wykrywa mi telewizor, ale jak wybiorę wyświetlanie na tv nic się nie dzieje. Próbowałem na dwóch telewizorach, samsung i najnowszy lg 4k z bajerami. Czy ta funkcja, by wyświetlać zdjęcia na telewizorze działa?
0 Acid Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 Działa ale z MiBoxem. U mnie. Wysłano z MI Note
0 korc Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 (edytowane) Mi działa na Sony , model zeszłoroczny klasa średnia, bez problemu. Aż się zdziwiłem jak zrobiłem pierwszą fotkę, wszedłem w galerię i wyskoczył dymek że wykryto projektor. Dałem "pokaż" i zdjęcia zaczęły wyświetlać się na TV. Jedna z przyjemniejszych zaskoczeń jeśli chodzi o Mi4 Oczywiście TV podpięty na stałe po wifi pod domowy router i Mi4 w tej samej sieci. Edytowane 14 Września 2015 przez korc
0 carolef Opublikowano 14 Września 2015 Autor Opublikowano 14 Września 2015 No masz a mój redmi2 nie dziorga. I to z 2 tv. Wysłane z xiaomi redmi 2.
0 Acid Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 Losowa sprawa raczej. Kiedyś próbowałem na smart tv samsunga (nie takiego starego) i nic. Lekko lepiej było na XBMC pod Android boxem ale było duże opóźnienie i w ogóle raczej nie dało się oglądać. Dopiero na MiBoxie wszystko działa tak jak powinno. Szybko, płynnie, jest mirror muzyki, miracast z mipada, galeria z MIUI etc. Myślę, że trzeba mieć jakieś konkretne usługi. W XBMC włączałem do tego AirPlay i coś tam jeszcze ale nigdy się nie udało postawić do końca dobrze.
0 taki_jeden Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 U mnie na dwuletnim tv samsung też to działa dobrze. A przynajmniej zdjęcia bo filmików już nie udało mi się wyświetlić.
0 ZduneX25 Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 U mnie na Samsung smart śmiga od ręki.
Pytanie
carolef
W galerii mam funkcję projekcja. Wykrywa mi telewizor, ale jak wybiorę wyświetlanie na tv nic się nie dzieje. Próbowałem na dwóch telewizorach, samsung i najnowszy lg 4k z bajerami. Czy ta funkcja, by wyświetlać zdjęcia na telewizorze działa?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi