Kacper Skrzypek Opublikowano 15 Czerwca 2024 Opublikowano 15 Czerwca 2024 Wątek poświęcony aktualizacji wersji stabilnej HyperOS by Xiaomi.eu OS1.0.9.0.UMCCNXM dla telefonu Xiaomi 13 (nazwa kodowa fuxi). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_FUXI_OS1.0.9.0.UMCCNXM_14.zip/download ROM trzeba pobrać ręcznie - OTA go nie znajdzie! ROM można zainstalować zarówno poprzez TWRP (jeśli działa), jak i fastboot. Link do poradnika: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/ 1
DAWI2 Opublikowano 16 Czerwca 2024 Opublikowano 16 Czerwca 2024 (edytowane) czy z każdą aktualizacja telefon będzie zerowany ? jeśli chodzi o dane? i czy jest jakaś opcja ewentualnie żeby aktualizować bez utraty danych ? pozdro! Edytowane 16 Czerwca 2024 przez DAWI2
Kacper Skrzypek Opublikowano 16 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2024 14 minut temu, DAWI2 napisał(a): czy z każdą aktualizacja telefon będzie zerowany ? jeśli chodzi o dane? Nie. W pliku masz 2 skrypty - jeden do czystej aktualizacji, drugi do aktualizacji bez czyszczenia danych.
FromWP Opublikowano 16 Czerwca 2024 Opublikowano 16 Czerwca 2024 14 minut temu, DAWI2 napisał(a): czy z każdą aktualizacja telefon będzie zerowany ? jeśli chodzi o dane? Wybór należy do ciebie przy aktualizacji. Aktualizacja to nie reset do ustawień fabrycznych.
Maverick1970 Opublikowano 16 Czerwca 2024 Opublikowano 16 Czerwca 2024 Dobra aktualizacja zrobiona. Bez utraty danych paszczy i permanentnej blokady (pin nie działał). Dalej zobaczymy.
DAWI2 Opublikowano 17 Czerwca 2024 Opublikowano 17 Czerwca 2024 Dzięki znalazłem wszystko cacy działa!!!
antykat Opublikowano 20 Czerwca 2024 Opublikowano 20 Czerwca 2024 Dlaczego nie mogę pobrać romu? Jakikolwiek serwer wybiorę, zawsze zatrzymuje się na 2 GB. Tak samo jest na laptopie i telefonie. Próbuję drugi dzień.
Kacper Skrzypek Opublikowano 20 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2024 Trudno mi powiedzieć, przed chwilą ściągnąłem bez problemu z altushost-swe.
antykat Opublikowano 20 Czerwca 2024 Opublikowano 20 Czerwca 2024 (edytowane) Próbowałem już z tego serwera. Niestety bez powodzenia. Edytowane 20 Czerwca 2024 przez antykat
Rekomendowane odpowiedzi