Skocz do zawartości
  • 0

Ustawienie krótkiego filmiku dla kontaktu w MIUI7

Pytanie

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

To wiem bo mam tylko jak to wyłączyć.

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

Niby wszystko jest ale mi nie działa bo zaraz po wejściu w mój profil wywala mnie:/

• 0
Opublikowano

Szkoda, że tyle ograniczeń. Ja dochodzę do pewnego momentu ale tych opcji, które mam włączyć w swoim profilu już nie ma. Albo ja czegoś nie znajduje albo jest tu jakiś błąd.

• 0
Opublikowano

Może nie konkretnie taki temat, ale bez sensu zakładanie nowego. Jak włączyć aby przy połączeniu przychodzącym pokazywało mi zdjęcie kontaktu?

Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

Próbuje uruchomić video przy połączeniach. Mam dwa fony xiaomi. Na obu są konta. Na obu nagrałem video i zdjęcia. Wszystko synchronizowałem i co dalej?

Mam włączoną opcję odbierania profili video. Romy na fonach : 5.12.4 i 5.12.3.  Ktoś z was ustawiał to video?

• 0
Opublikowano

Ja się poddałem. Ustawiałem niby wszystko co pisali. Powina się pojawić opcja wizytówek ale tak się nie stało. Nie mam już pomysłów i czasu , ale jak komuś się uda to proszę o rozwiązanie. Choć zaczynam uważać że to po prostu lipa.

Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

Ale mam 2 fony xiaomi i 2 konta. To w czym problem??

Ale jestes w PL ta usulga nie dziala u nas

Tez mam 2 telefony xiaomi i 2 konta.

Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka

No kumam tylko nigdzie na forum tego nie wyczytałem. Acid też chyba o tym nie wspominał. Ale by to się zgadzało. Szkoda.

• 0
Opublikowano

Pewnie tak bo nie działa. Fajny bajer. Szkoda. Trzeba się przenieść do Chińczyków ;)

• 0
Opublikowano
10 minut temu, Redmi2 napisał:

Musisz dopytac @Acida czy to chodzi tylko o kraj czy moze o rom np miuipolska vs chinski global.

Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka

Napisałem na PW do Acida. Zobaczymy co odpisze.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...