Dawid Baranowski Opublikowano 8 Maja 2024 Opublikowano 8 Maja 2024 Witam. Już jakiś dłuższy czas temu , podczas spokojnego grania sobie na poco x3 pro, nagle ekran sam z siebie w ułamku sekundy zmienił barwę i się całkowicie wyłączył. Przy podłączeniu do ładowarki również brak jakiej kolwiek reakcji. Myślałem o wymianie wyświetlacza, jednak czy na pewno w tym mógłby być problem ? Nie potrzebuje tego telefonu. Potrzebne jedynie są mi zapisy zdjęć, nagrań oraz wiadomości SMS na potrzeby sądowe. Czy po takim czasie od premiery, jest w stanie ktoś zdiagnozować problem ?
Master Opublikowano 8 Maja 2024 Opublikowano 8 Maja 2024 1 minutę temu, Dawid Baranowski napisał(a): Witam. Już jakiś dłuższy czas temu , podczas spokojnego grania sobie na poco x3 pro, nagle ekran sam z siebie w ułamku sekundy zmienił barwę i się całkowicie wyłączył. Przy podłączeniu do ładowarki również brak jakiej kolwiek reakcji. Myślałem o wymianie wyświetlacza, jednak czy na pewno w tym mógłby być problem ? Nie potrzebuje tego telefonu. Potrzebne jedynie są mi zapisy zdjęć, nagrań oraz wiadomości SMS na potrzeby sądowe. Czy po takim czasie od premiery, jest w stanie ktoś zdiagnozować problem ? tu najszybciej i najlepiej w takich tematach doradzi Ci @Acid to może być i płyta główna ... sam tego raczej nie ogarniesz ... pisz do niego i działaj co doradzi ...
Acid Opublikowano 9 Maja 2024 Opublikowano 9 Maja 2024 To masowy problem tych telefonów. Ja się tym przypadkiem nie zajmuję. Za dużo roboty z naprawą płyty, brak gwarancji, że to będzie działać, ryzyko uszkodzenia CPU lub czegoś innego podczas naprawy. Stąd nie warto.
Rekomendowane odpowiedzi