Skocz do zawartości
  • 0

Redmi Note 13 ROM

Pytanie

Opublikowano

Ma ktoś może jakieś namiary na najnowszy soft na Redmi Note 13  ?? W sieci znalazłem już takie głupoty, ze w środku siedzi Mediatek a u mnie w specyfikacji jak byk pisze: Snapdragon 685. Wersje miui mam 14.0.4. Indonezja zresztą, bo ma nagrywanie. Ktoś znalazł namiary na coś nowszego może, albo tez działającym TWRP. Bardzo proszę o informacje.

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Czyli na tej stronie oszukują? Napisane że dla sapphire i w nazwach Redmi note 13 nfc. Chyba najlepiej sprawdzić oznaczenie literowe romu który ma obecnie.

• 0
Opublikowano

Kacper Skrzypek znalazłem sapphiren.   Tylko sciąga się juz chyba 2 godzinę. Zainstaluję no bo cóż. Nawet gdzieś mi przemknęło HyperOS ale global więc nie wiem, czy to ma nagrywanie czy nie. A po wtóre czy mi się wydaje, czy mi to skosi wszystko z  telefonu i zostanie na czysto. Bo jak tak muszę zrobić kopie wszystkiego  więc się raczej dzis nie wyrobię, bo wstałem już o 2 w nocy. Tak musiałem.

• 0
Opublikowano

A czego oczekujesz po nowszym numerku romu, że masz takie parcie na aktualizację katując się od 2 w nocy? Szwankuje Ci system/telefon?

Po za tym rom "global" o którym piszesz to jest pojęcie względne, bo Indonezja(ID) jest romem global tak jak i Tajwan (TW)i ma nagrywanie, a np. rom EEA, Mi to też są globale tylko bez nagrywania...

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

Właśnie Kacper jeżeli przemknęla mi HyperOS Indonezja czy Taiwan może to znaczyć czy za jakiś czas pojawi sie wersja stworzona u nas na forum ??

• 0
Opublikowano
28 minut temu, FromWP napisał(a):

Czyli na tej stronie oszukują? Napisane że dla sapphire i w nazwach Redmi note 13 nfc. Chyba najlepiej sprawdzić oznaczenie literowe romu który ma obecnie.

Nie oszukują, znam jej autora :) Po prostu są tam pomieszane wersje dla sapphire i sapphiren. Oznaczenie literowe jak najbardziej pomoże.