Kluska Opublikowano 17 Marca 2024 Opublikowano 17 Marca 2024 (edytowane) Witam zauważyłem że telefon sam usuwa mi nagrane rozmowy, pozostawia ostatnie dwa tygodnie, dlaczego tak sie dzieje? Edytowane 17 Marca 2024 przez Kluska
0 Kluska Opublikowano 20 Marca 2024 Autor Opublikowano 20 Marca 2024 czy ktoś zna przyczynę, dlaczego usuwane są z pamięci czy to chmura usuwa jak wyśle czy jak, nagrania są dla mnie bardzo ważne, można powiedzieć że uratowały 4 litery, i muszą być w pamięci, dodatkowo tworzę kopię na dysku i na chmurze prywatnej.
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 20 Marca 2024 Opublikowano 20 Marca 2024 Jeśli masz włączoną synchronizację z Chmurą Xiaomi, to może usuwa chmura...
0 Kluska Opublikowano 20 Marca 2024 Autor Opublikowano 20 Marca 2024 no mam, ale wcześniej tak nie było chmura swoją drogą, a na telefonie było wszystko
0 Kluska Opublikowano 20 Marca 2024 Autor Opublikowano 20 Marca 2024 gdzie pobiera dyktafon pliki z chmury \Pamięć wewnętrzna\MIUI\sound_recorder\call_rec\ nie ma ich
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 20 Marca 2024 Opublikowano 20 Marca 2024 Android/data/com.android.soundrecorder. 1
0 Kluska Opublikowano 21 Marca 2024 Autor Opublikowano 21 Marca 2024 jednak w tym katalogu nie ma ściągniętych z chmury plików, są jedynie te nagrane z dyktafonu
0 FromWP Opublikowano 21 Marca 2024 Opublikowano 21 Marca 2024 Jak są skasowane a były synchronizowane z chmurą to powinny tam być w koszu przez 30 dni. W telefonie chyba skasowanych nie znajdziesz. Musisz wejść do chmury przez www. Ale dlaczego same się kasują nie wiem.
0 Kluska Opublikowano 21 Marca 2024 Autor Opublikowano 21 Marca 2024 Ale dlaczego samemu usuwa po synchronizacji.Aktualnie synchronizacja wyłączona, zobaczymy jak będzie oo kilku dniach.Po sciągnięciu z chmury na telefonie, mam dostęp do nich, ale nie wiem gdzie są zapisane.Wysłane z mojego 2211133G przy użyciu Tapatalka
0 FromWP Opublikowano 22 Marca 2024 Opublikowano 22 Marca 2024 Z powodu jakiegoś błędu? Zdarzało się że automatyczna kopia zapasowa kasowała niektóre dane. Jak używasz to możliwe że to jest winowajca.
Pytanie
Kluska
Witam
Edytowane przez Kluskazauważyłem że telefon sam usuwa mi nagrane rozmowy, pozostawia ostatnie dwa tygodnie, dlaczego tak sie dzieje?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi