Skocz do zawartości
  • 0

mi3 czy redmi 2 pro ?

Pytanie

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Mi3 ostatecznie nadaje się do grania i nawigacji, w całej reszcie nie zachwyca. RN2 nie miałem, ale z pewnością robi lepsze wrażenie. 

• 0
Opublikowano

Mi3 ostatecznie nadaje się do grania i nawigacji, w całej reszcie nie zachwyca. RN2 nie miałem, ale z pewnością robi lepsze wrażenie. 

Poza nawigacją i graniem dodaj jeszcze świetną szybkość działania, super wykonanie i baterię która u mnie wytrzymała 9.5 dnia...

• 0
Opublikowano

Nie dodam bo chodzi wolniej. Może to kwestia miui. Wykonanie jest przeciętne z minusami. Bateria normalna jak w innych telefonach w tych wymiarach.

• 0
Opublikowano (edytowane)

Nie dodam bo chodzi wolniej. Może to kwestia miui. Wykonanie jest przeciętne z minusami. Bateria normalna jak w innych telefonach w tych wymiarach.

To chyba tobie chodzi wolniej albo masz opaskę na oczach :D. Według mnie Mitrójka jest wykonana jak flagowiec a nie z taniego plastiku jak note, a kształty i grubość odpowiadają mi bardziej niż w Mi4. Note pod tym względem to średniak i możecie się jarać rdzeniami, srami i innymi nowościami ale jeszcze Mi3 nie przeskoczy.

Edytowane przez redkontakt
  • Like 2
  • 0
Opublikowano (edytowane)

Jeżeli Mi3 jest wykonane przeciętnie z minusami, to cenzuralnie nie da się określić jakości takiego S5 :)

Brać Mi3 i się nie zastanawiać, różnica w cenie mała, a w działaniu i jakości ogromna.

Edytowane przez MasaMasen
  • 0
Opublikowano (edytowane)

Ale mam mętlik co kupić masakra, dziś/jutro chciałbym podjąć decyzje, moze w tym czasie ktos jeszcze cos napisze ciekawego. (Mi3 vs Note 2 Prime)

Edytowane przez Wojtkson
  • 0
Opublikowano

Z tych dwóch brałbym już redmi bo na tym mi3 trochę się zawiodłem, a redmi to już może być konkretny sprzęt pokroju jy-s3.

A zastanawiałeś się nad inną marką?

Np. gionee elife e7.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...