kkkamilll85 Opublikowano 27 Lutego 2024 Opublikowano 27 Lutego 2024 Witam. Zainstalowane mam Miui by xiaomi.eu 14.0.9.0.TKFMIXM + root o ile to ważne i problem polega na tym że po wszystkich [przeze mnie znalezionych] sposobach z neta za żadne skarby nie wiem czemu opcja optymalizacji Miui u mnie się nie pojawia Autouzupelnianie zmienione na Google i nicKilkukrotne wciskanie Przywróć wartości domyślne i nic Walczylem z tym dosyć długo jakiś czas temu i poległem, teraz postanowiłem spróbować jeszcze raz ale szukając w necie nic nowego nie znalazlem.Miał ktoś podobny problem z tym Miui i byłby w stanie pomóc? Będę bardzo wdzięczny Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
kkkamilll85 Opublikowano 21 Marca 2024 Autor Opublikowano 21 Marca 2024 Jest ktoś kto mógłby mi pomóc w temacie?Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
zagrobelny Opublikowano 21 Marca 2024 Opublikowano 21 Marca 2024 Widziałem kiedyś optymalizację MIUI w różnych romach jako ostatnia opcja u dołu (tak/nie) w USTAWIENIACH PROGRAMISTYCZNYCH, w menu zwykłych smartfonu nigdy nie widziałem. Może trzeba ją zaznaczyć tam a potem smigać w miejsca gdzie ona jest wykorzystywana.
kkkamilll85 Opublikowano 21 Marca 2024 Autor Opublikowano 21 Marca 2024 No właśnie tam jej nie ma, nawet po parukrotnym wciśnięciu opcji PRZYWRÓĆ WARTOŚCI DOMYŚLNE ona na końcu się nie pojawia Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 21 Marca 2024 Opublikowano 21 Marca 2024 Coś mi się jarzy, ze Kacper pisał, że została ona usunięta czy ukryta przez Xiaomi w którychś romach.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
kkkamilll85 Opublikowano 21 Marca 2024 Autor Opublikowano 21 Marca 2024 Mi gdzieś obiło się o uszy że trzeba bardziej pKombinować hy się pojawila na opcja ale niestety w necie nie mogę tego znaleźć Dlatego liczę że może ktoś z was miał taki problem i sobie poradził Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Master Opublikowano 21 Marca 2024 Opublikowano 21 Marca 2024 Godzinę temu, kkkamilll85 napisał(a): Mi gdzieś obiło się o uszy że trzeba bardziej p Kombinować hy się pojawila na opcja ale niestety w necie nie mogę tego znaleźć Dlatego liczę że może ktoś z was miał taki problem i sobie poradził Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka watpie ze kombinacjami to wlaczysz ... tak jak pisal przedmowca ta opcja od dawna juz nie jest dostepna ... mozliwe wlasnie ze celowo zostalo to ukryte przez Xiaomi ... z im tylko znanych powodow na razie zyjemy bez tego i nie ma tragedii ...
kkkamilll85 Opublikowano 21 Marca 2024 Autor Opublikowano 21 Marca 2024 To może ktoś wie czy istnieją moduły Magisk które by wyłączały tą optymalizację? Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi