Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zainstalowane mam Miui by xiaomi.eu 14.0.9.0.TKFMIXM + root o ile to ważne i problem polega na tym że po wszystkich [przeze mnie znalezionych] sposobach z neta za żadne skarby nie wiem czemu opcja optymalizacji Miui u mnie się nie pojawia

Autouzupelnianie zmienione na Google i nic

Kilkukrotne wciskanie Przywróć wartości domyślne i nic

Walczylem z tym dosyć długo jakiś czas temu i poległem, teraz postanowiłem spróbować jeszcze raz ale szukając w necie nic nowego nie znalazlem.

Miał ktoś podobny problem z tym Miui i byłby w stanie pomóc? Będę bardzo wdzięczny

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Widziałem kiedyś optymalizację MIUI w różnych romach jako ostatnia opcja u dołu (tak/nie) w USTAWIENIACH PROGRAMISTYCZNYCH, w menu zwykłych smartfonu nigdy nie widziałem. Może trzeba ją zaznaczyć tam a potem smigać w miejsca gdzie ona jest wykorzystywana.

Opublikowano

No właśnie tam jej nie ma, nawet po parukrotnym wciśnięciu opcji PRZYWRÓĆ WARTOŚCI DOMYŚLNE ona na końcu się nie pojawia

Opublikowano

Coś mi się jarzy, ze Kacper pisał, że została ona usunięta czy ukryta przez Xiaomi w którychś romach.

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mi gdzieś obiło się o uszy że trzeba bardziej p
Kombinować hy się pojawila na opcja ale niestety w necie nie mogę tego znaleźć
Dlatego liczę że może ktoś z was miał taki problem i sobie poradził

Opublikowano
Godzinę temu, kkkamilll85 napisał(a):

Mi gdzieś obiło się o uszy że trzeba bardziej p
Kombinować hy się pojawila na opcja ale niestety w necie nie mogę tego znaleźć emoji58.png
Dlatego liczę że może ktoś z was miał taki problem i sobie poradził emoji1745.png

watpie ze kombinacjami to wlaczysz ... tak jak pisal przedmowca ta opcja od dawna juz nie jest dostepna ... mozliwe wlasnie ze celowo zostalo to ukryte przez Xiaomi ... z im tylko znanych powodow :) na razie zyjemy bez tego i nie ma tragedii ...