Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra nowina, i jak na Xiaomi to obietnica szybko wdrożona, bo stawiałem ze może na wakacje się wyrobią z wprowadzeniem unlocka w community dla HyperOs.
Ciekawe czy wcześniejsze miui też podepną do community czy dalej miunlock będzie ogarniał.

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Nie wiem tylko, jak z Redmi Note 13 Pro/+, tam były z tym problemy. Być może będzie trzeba poczekać, aż pojawi się dla nich HyperOS.

Już się ucieszyłem ale niestety nie działa :-( Poco X6 5G.

Dobrze rozumiem że jak dostanie HyperOS, to powyższa metoda zadziała ??

Edytowane przez sunkist
Opublikowano

Chciałbym prosić o podpowiedź, czy możliwe jest, że jak posiadam Xiaomi 14 Pro zakupiony w tradingshazen wersja firmware original(en/chn), to będę miał problem z odblokowaniem bootloadera? Chodzi mi o to zdanie w instrukcji "Uprawnienia NIE zadziałają na chińskich kontach Xiaomi i chińskich wersjach telefonów Xiaomi" Konto mam założone już dawno na starym telefonie, ale wersja telefonu jest chińska. Na razie mam komunikat "Osiągnięto limit aplikacji. Spróbuj ponownie za 02/04(mm/dd) 00:00"

Opublikowano
4 godziny temu, Bartosz Bajerski napisał(a):

Chciałbym prosić o podpowiedź, czy możliwe jest, że jak posiadam Xiaomi 14 Pro zakupiony w tradingshazen wersja firmware original(en/chn), to będę miał problem z odblokowaniem bootloadera?

Będziesz mieć problem. Przez jeden dzień dało się przypisać konto do chińskich wersji telefonów, ale Xiaomi wyłączyło tę opcję i chińskich telefonów już nie da się odblokować z globalnymi uprawnieniami.

Opublikowano
Godzinę temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Będziesz mieć problem. Przez jeden dzień dało się przypisać konto do chińskich wersji telefonów, ale Xiaomi wyłączyło tę opcję i chińskich telefonów już nie da się odblokować z globalnymi uprawnieniami.

Jest jakiś inny sposób? A może tą wersję chińską da się ogarnąć tak, żeby były usługi Google i mniej chińskich znaków i chińskich aplikacji?

• 8 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...