Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, kaciek napisał(a):

Dopadł teraz mnie problem z informacją, że "usługi Play ciągle przestają działać" próbowałem podać komendy adb ale nie mogę bo zwraca błąd. Nie wiem teraz czy dobrze to robię, debugowanie włączone w obu miejscach i komendy podaje w adb bez wyłączania telefonu? Tak jak w przypadku komend dla galerii?

Sędnięte z Xiaomi 13 pro

uslugi u mnie poszly ok ... najpierw musisz do tego shella wejsc ... a komende potem wpisujesz ... jak jestes w shellu - do tej pory ani razu ten blad nie wyskoczyl ...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jak mam za dużo takich błędów, przeważnie robię fastboot update ROM-u na nowo i jest ok.

Edytowane przez kris68
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Ursusc360 napisał(a):

Dlaczgo by ekran nie przygasal podczas ladowania? Poco f5 pro.

to z ekranem to chyba gdzieś jest w opcjach developerskich - gdzieś to widziałem ... że nie jest gaszony podczas ładowania ...

Screenshot_2024-01-31-23-11-43-972_com.android.settings.jpg

Edytowane przez Master
Opublikowano
10 minut temu, Master napisał(a):

to z ekranem to chyba gdzieś jest w opcjach developerskich - gdzieś to widziałem ... że nie jest gaszony podczas ładowania ...

Screenshot_2024-01-31-23-11-43-972_com.android.settings.jpg

Faktycznie bylo zaznaczone, dziwne bo ja tej opcji nie ruszalem.

Opublikowano
3 minuty temu, Ursusc360 napisał(a):

Faktycznie bylo zaznaczone, dziwne bo ja tej opcji nie ruszalem.

no domyślnie chyba jest to wyłączone ... tzn. ekran jest normalnie gaszony ... tak jak napisałeś o tym to sobie przypomniałem że gdzieś to tam było 🙃

• Thanks 1
Opublikowano

Wgrałem stable z 16 stycznia na MI 13 jako update do dev wersji z początku grudnia. Włączył sie normalnie, ale nie mogę odpalic żadnej aplikacji, bo jest komunikat "Poczekaj, dopóki urządzenie nie jest w pełni uruchomione, przed otwarciem aplikacji". Czeka mnie clean install czy da się cos zrobic?

Opublikowano

Stable w zdecydowanej większości przypadków ma starsze zabezpieczenia/apki i w takich przypadkach (aktualizacja stable na dev ) robi się konflikt który nawet potrafi powodować, że system nie wstaje.
Nie raz było o tym ostrzegane, informowane...

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, kozuro napisał(a):

Wgrałem stable z 16 stycznia na MI 13 jako update do dev wersji z początku grudnia. Włączył sie normalnie, ale nie mogę odpalic żadnej aplikacji, bo jest komunikat "Poczekaj, dopóki urządzenie nie jest w pełni uruchomione, przed otwarciem aplikacji". Czeka mnie clean install czy da się cos zrobic?

możesz spróbować wrzucić na to jako update najnowsza dev beta a jak to nic nie da to chyba tylko clean install ... z tego co pisał tu jeden załogant to ta stable dla mi 13 nie jest jakoś specjalnie zachwycająca ... wrócił poprzez clean install do bety i sobie chwali ...

Edytowane przez Master
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...