Master Opublikowano 31 Stycznia 2024 Opublikowano 31 Stycznia 2024 6 minut temu, kaciek napisał(a): Dopadł teraz mnie problem z informacją, że "usługi Play ciągle przestają działać" próbowałem podać komendy adb ale nie mogę bo zwraca błąd. Nie wiem teraz czy dobrze to robię, debugowanie włączone w obu miejscach i komendy podaje w adb bez wyłączania telefonu? Tak jak w przypadku komend dla galerii? Sędnięte z Xiaomi 13 pro uslugi u mnie poszly ok ... najpierw musisz do tego shella wejsc ... a komende potem wpisujesz ... jak jestes w shellu - do tej pory ani razu ten blad nie wyskoczyl ... 1
Netoper Opublikowano 31 Stycznia 2024 Opublikowano 31 Stycznia 2024 Spróbuj jeszcze wyczyścić dane w usługach Google Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka 1
kaciek Opublikowano 31 Stycznia 2024 Opublikowano 31 Stycznia 2024 Ok dzięki poszło z sukcesem, musiałem zrestartować telefon. Zobaczymy co teraz będzie.Sendnięte z Xiaomi 13 PRO 1
kris68 Opublikowano 31 Stycznia 2024 Opublikowano 31 Stycznia 2024 (edytowane) Jak mam za dużo takich błędów, przeważnie robię fastboot update ROM-u na nowo i jest ok. Edytowane 31 Stycznia 2024 przez kris68
Ursusc360 Opublikowano 31 Stycznia 2024 Opublikowano 31 Stycznia 2024 Dlaczgo by ekran nie przygasal podczas ladowania? Poco f5 pro.
Master Opublikowano 31 Stycznia 2024 Opublikowano 31 Stycznia 2024 (edytowane) 8 minut temu, Ursusc360 napisał(a): Dlaczgo by ekran nie przygasal podczas ladowania? Poco f5 pro. to z ekranem to chyba gdzieś jest w opcjach developerskich - gdzieś to widziałem ... że nie jest gaszony podczas ładowania ... Edytowane 31 Stycznia 2024 przez Master
Ursusc360 Opublikowano 31 Stycznia 2024 Opublikowano 31 Stycznia 2024 10 minut temu, Master napisał(a): to z ekranem to chyba gdzieś jest w opcjach developerskich - gdzieś to widziałem ... że nie jest gaszony podczas ładowania ... Faktycznie bylo zaznaczone, dziwne bo ja tej opcji nie ruszalem.
Master Opublikowano 31 Stycznia 2024 Opublikowano 31 Stycznia 2024 3 minuty temu, Ursusc360 napisał(a): Faktycznie bylo zaznaczone, dziwne bo ja tej opcji nie ruszalem. no domyślnie chyba jest to wyłączone ... tzn. ekran jest normalnie gaszony ... tak jak napisałeś o tym to sobie przypomniałem że gdzieś to tam było 🙃 1
kozuro Opublikowano 2 Lutego 2024 Opublikowano 2 Lutego 2024 Wgrałem stable z 16 stycznia na MI 13 jako update do dev wersji z początku grudnia. Włączył sie normalnie, ale nie mogę odpalic żadnej aplikacji, bo jest komunikat "Poczekaj, dopóki urządzenie nie jest w pełni uruchomione, przed otwarciem aplikacji". Czeka mnie clean install czy da się cos zrobic?
Netoper Opublikowano 2 Lutego 2024 Opublikowano 2 Lutego 2024 Stable w zdecydowanej większości przypadków ma starsze zabezpieczenia/apki i w takich przypadkach (aktualizacja stable na dev ) robi się konflikt który nawet potrafi powodować, że system nie wstaje.Nie raz było o tym ostrzegane, informowane...Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Master Opublikowano 2 Lutego 2024 Opublikowano 2 Lutego 2024 (edytowane) 17 minut temu, kozuro napisał(a): Wgrałem stable z 16 stycznia na MI 13 jako update do dev wersji z początku grudnia. Włączył sie normalnie, ale nie mogę odpalic żadnej aplikacji, bo jest komunikat "Poczekaj, dopóki urządzenie nie jest w pełni uruchomione, przed otwarciem aplikacji". Czeka mnie clean install czy da się cos zrobic? możesz spróbować wrzucić na to jako update najnowsza dev beta a jak to nic nie da to chyba tylko clean install ... z tego co pisał tu jeden załogant to ta stable dla mi 13 nie jest jakoś specjalnie zachwycająca ... wrócił poprzez clean install do bety i sobie chwali ... Edytowane 2 Lutego 2024 przez Master 1
kozuro Opublikowano 2 Lutego 2024 Opublikowano 2 Lutego 2024 Update do najnowszego dev pomógł, także dziękuję za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi