telefonix Opublikowano 8 Lutego 2025 Opublikowano 8 Lutego 2025 Mam wyłączoną opcję w ustawieniach Sprzątacza, aby nie odbierało propozycji, a po czyszczeniu i tak odpala mi się reklama. Wam też? Da się to jakoś jeszcze wyłączyć lub gdzie jeszcze?
Kubala94 Opublikowano 8 Lutego 2025 Opublikowano 8 Lutego 2025 (edytowane) 1 godzinę temu, telefonix napisał(a): Mam wyłączoną opcję w ustawieniach Sprzątacza, aby nie odbierało propozycji, a po czyszczeniu i tak odpala mi się reklama. Wam też? Da się to jakoś jeszcze wyłączyć lub gdzie jeszcze? Też wyłączyłem tę opcję w aplikacji sprzątacz i jak narazie po czyczeniu nie wyskajuje mi reklama. Zobaczymy jak będzie później. Przydatny poradnik : https://www.gsmmaniak.pl/1214465/xiaomi-jak-wylaczyc-reklamy-w-miui-redmi-poco/ Warto też poprzeglądać aplikacje systemowe np. muzyka,mi video,przeglądarka internetowa,radio fm,manager plików itp. i tam w ustawieniach tych aplikacji zobaczyć czy nie jest przypadkiem włączona opcja "reklamy" "propozycje" itp. Edytowane 8 Lutego 2025 przez Kubala94
telefonix Opublikowano 9 Lutego 2025 Opublikowano 9 Lutego 2025 Masz aktualizacje tej aplikacji? Mam wszystko wyłączone i nadal reklama wyskakuje po czyszczeniu.
Kubala94 Opublikowano 9 Lutego 2025 Opublikowano 9 Lutego 2025 1 godzinę temu, telefonix napisał(a): Masz aktualizacje tej aplikacji? Mam wszystko wyłączone i nadal reklama wyskakuje po czyszczeniu. A weź spróbuj pobrać z tej strony : https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-cleaner/ i zobacz czy się zaktualizuje.
telefonix Opublikowano 9 Lutego 2025 Opublikowano 9 Lutego 2025 Mam zaktualizowaną właśnie i myślałem, że może z tego powodu jest problem, ale to nie to jeśli też masz aplikacje po aktualizacji...
Kubala94 Opublikowano 9 Lutego 2025 Opublikowano 9 Lutego 2025 Hmm dziwna sytuacja, skoro w aplikacji sprzątacz masz wyłączone "odbieranie propozycji" to nie powinny Ci reklamy wyskakiwać...a próbowałeś sposobów z linku, który podałem Ci w wcześniejszym poście?
telefonix Opublikowano 11 Lutego 2025 Opublikowano 11 Lutego 2025 Tak wszystko mam wyłączone, a nadal reklama się pojawia. Nawet odinstalowałem aktualizację, ale to nic nie dało. Już nie mam pomysłu...
telefonix Opublikowano 13 Lutego 2025 Opublikowano 13 Lutego 2025 Telefon czysty. Odkąd kupiony to tylko była zrobiona aktualizacja do HyperOS 1 i nic więcej. Telefon leży w szafie.
Kubala94 Opublikowano 14 Lutego 2025 Opublikowano 14 Lutego 2025 W dniu 11.02.2025 o 18:13, telefonix napisał(a): Tak wszystko mam wyłączone, a nadal reklama się pojawia. Nawet odinstalowałem aktualizację, ale to nic nie dało. Już nie mam pomysłu... Dziwne z tymi reklamami, mi co prawda nie wyskakuje reklama w aplikacji Sprzątacz ale zauważałem ,że wyskakują mi co jakiś czas losowo reklamy w Menadżerze Plików. I to mimo , że mam wszystko powyłączane ustawiania związane z reklamami. Dziwne. Jeszcze jest jakaś opcja z zmianą ustawień DNS , nie wiem czy to działa, muszę spróbować.
Marrik Opublikowano 14 Lutego 2025 Opublikowano 14 Lutego 2025 Jeszcze jest jakaś opcja z zmianą ustawień DNS , nie wiem czy to działaDziała, działa. W ustawieniach prywatnego DNS wposujesz dns.adguard.com.Oprócz oczywistych plusów, brak reklam w aplikacjach, może też powodować niedogodności, jakiś link sponsorowany może się nie otworzyć w przeglądarce. No i nie działa z aplikacją YT.
Kubala94 Opublikowano 15 Lutego 2025 Opublikowano 15 Lutego 2025 (edytowane) 15 godzin temu, Marrik napisał(a): Działa, działa. W ustawieniach prywatnego DNS wposujesz dns.adguard.com. Oprócz oczywistych plusów, brak reklam w aplikacjach, może też powodować niedogodności, jakiś link sponsorowany może się nie otworzyć w przeglądarce. No i nie działa z aplikacją YT. Dzięki, sprawdzę to. EDIT: Rzeczywiście działa , nie ma reklam w aplikacjach. Oprócz YT oczywiście. W dniu 13.02.2025 o 16:32, telefonix napisał(a): Telefon czysty. Odkąd kupiony to tylko była zrobiona aktualizacja do HyperOS 1 i nic więcej. Telefon leży w szafie. Próbowałeś zmienić prywatny DNS na dns.adguard.com jak napisał Marrik u mnie działa. Nie piszemy dwóch postów jeden pod drugim w tak krótkim czasie. Użyj funkcji Edytuj /Kacper Skrzypek Edytowane 15 Lutego 2025 przez Kubala94
Kubala94 Opublikowano 16 Lutego 2025 Opublikowano 16 Lutego 2025 Wejdź w Ustawienia -> Więcej opcji łączności -> Prywatny DNS -> Nazwa hosta dostawcy prywatnego DNS -> Dostosuj nazwę i tu wpisz dns.adguard.com -> Zapisz , Gotowe.
Dariusz Wasik Opublikowano 8 Kwietnia 2025 Opublikowano 8 Kwietnia 2025 W dniu 26.01.2024 o 20:28, kris68 napisał(a): Jak w tytule nie kojarzę czy ktoś opisywał Redmi Note 13 jako nowość? Może ktoś ma uwagi jak postępować z tym sprzętem nie ma jeszcze HyperOS, dzisiaj dostale ze stajni PLAY nowkę, czy będą jakieś problemy ze ścią gnięciem bootloaderz starym sposobem czekając 168 h ?? Czy to będzie problem platny ? Jezeli ktoś ma ten model bardzo prosilbym o uwagi może ktoś coś doradzi. Moderatora bardzo prosze o zatwierdzenie tego posta. Krzysztof. Problem plany
telefonix Opublikowano 21 Kwietnia 2025 Opublikowano 21 Kwietnia 2025 (edytowane) Zrobilem dzisiaj aktualizacje do 2.0.2.0 po zmianie na Szwajcarie i po zrobieniu aktualizacji wszedlem w ustawienia-hyperos i tam chcialem sprawdzic czy jest do pobrania jeszcze nowsza wersja i dalem trzy kropki pobierz najnowszy pakiet i pobiera mi i rozpakowuje wersje 2.0.2.0 ale ja przeciez juz ja wlasnie mam zainstalowana i jak to teraz anulowac? I dlaczego ja w ogole pokazuje i pobiera jak juz jest zainstalowana? Powinno byc jak wczesniej ze brak aktualizacji i tyle a nie pobiera znowu to samo Po pobraniu zaczelo robic proces rozpakowywania i dalem zatrzymaj ale co z tego jak widze ze 10 GB miejsca mam pochloniete... Edytowane 21 Kwietnia 2025 przez telefonix
telefonix Opublikowano 28 Kwietnia 2025 Opublikowano 28 Kwietnia 2025 Komus juz wskoczyla wersja 2.0.10.0 na globalu?
jankoo Opublikowano 28 Kwietnia 2025 Opublikowano 28 Kwietnia 2025 6 minut temu, telefonix napisał(a): kiedy Ci pokazało ją? Dzisiaj. Sprawdziłem po przeczytaniu Twojego posta
telefonix Opublikowano 28 Kwietnia 2025 Opublikowano 28 Kwietnia 2025 A jaka miałeś obecnie do dzisiaj wersje?
telefonix Opublikowano 28 Kwietnia 2025 Opublikowano 28 Kwietnia 2025 A zmieniasz na Polskę po aktualizacji i później po czasie na Szwajcarię czy cały czas jesteś na Szwajcarii?
jankoo Opublikowano 29 Kwietnia 2025 Opublikowano 29 Kwietnia 2025 Zmieniam na Polskę. Tylko przy jakiejś większej okazji sprawdzam czy jest aktualizacja.
telefonix Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Opublikowano 23 Sierpnia 2025 Mam HyperOS 2.0.202 i jak zmienić dzwonek połączeń czy wiadomości? W ustawieniach Dźwięki i wibracje po wejściu w Dzwonek można odsłuchać ich melodie, ale nie da się wybrać żadnego i po wyjściu nadal jest ten standardowy ustawiony. I czy da się ustawić tak, że jak przyjdzie SMS to ekran się wybudza i pokazuje dymek SMSa, a po wygaśnięciu ekranu co jakiś czas żeby podświetlało te boki ekranu? Coś na zasadzie jak w starych Redmi z diodą.
telefonix Opublikowano 13 Października 2025 Opublikowano 13 Października 2025 Czy Redmi Note 13 4G dostanie Hyperos 3 na Androidzie 15? Bo Androida 16 nie dostanie, ale czy Hyperos 3 będzie miał na Androidzie 15 czy to już pewne, że zostanie na Hyperos 2?
Kacper Skrzypek Opublikowano 13 Października 2025 Opublikowano 13 Października 2025 Na liście globalnej go nie ma, więc może nie dostać.
Rekomendowane odpowiedzi